gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sortering

Pr. Side
Wella Professionals
 • se alt
 • se mindre
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre

Egenskaber Wella Professionals

 • 140 år med professionel hårpleje
 • Styling, hårpleje og hårfarvning
 • Til alle hårtyper
 • Bredt sortiment

Egenskaber Wella Professionals

 • 140 år med professionel hårpleje
 • Styling, hårpleje og hårfarvning
 • Til alle hårtyper
 • Bredt sortiment

Wella Professionals hårpleje

Wella's sortiment omfatter shampoo, balsam, masker, farvestoffer, mousser, tørshampoo og hårspray. Hvert produkt består af en unik formel, der bringer det bedste frem i dit hår.

Wella Professionals hårprodukter

Wella har leveret de fineste hårprodukter i over 140 år. Historien begynder med Frans Ströhe, der tog patent på navnet "Wella" i 1924. I disse 140 år har Wella altid været innovativ, og mærket har flyttet sit fokus fra parykker og permanent til alle former for hårplejeprodukter. I de seneste år har Wella f.eks. tilføjet Wella EIMI og Koleston Perfect ME+ til deres sortiment.

Wella Professionals EIMI Styling

Faktisk hører alle Wella-stylingprodukter under Wella Professionals Eimi-serien. Denne serie består udelukkende af stylingprodukter. Fra Wella skum og hårspray til forskellige typer gel og mange andre Eimi stylingprodukter. Eimi-serien er kendt for professionel kvalitet til en god pris. Wella Eimi omfatter også den populære Wella Dry Shampoo Eimi Dry Me. Derudover sælger vi hos Salontotal.dk flere styling-sæt med Wella Eimi produkter!

Populære Wella Eimi produkter

Grip Cream - Dette stylingprodukt har en cremet konsistens og giver et fleksibelt, men fast hold til dit look. Stylingcremen har en mat finish, der giver et nonchalant look.

Pearl Styler - Denne stylinggel giver dit hår et stærkt hold med en perlemorsagtig glans. Desuden giver denne Wella-gel dit hår beskyttelse mod UV-stråling.

Shape Shift - En fleksibel variant af de forskellige Wella Hair Lacquers. Det lette hold holder dit hår i form, men uden at det ser klistret eller hårdt ud.

Wella Professionals Eimi Root Shoot - Denne Wella Mousse giver dit hår et godt boost af volumen under føntørring, men beskytter samtidig også mod varmeskader.

 

Wella Professionals Invigo

Wella Professionals Invigo Balance-serien bringer balance i dit hår og din hovedbund. Den efterlader håret rent og friskt, samtidig med at den fjerner urenheder og produktrester. Resultatet? Vidunderligt frisk, blødt og rent hår.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance-serien er specielt udviklet til farvet hår. Takket være Wella Color Brilliance Blend bevarer den din hårfarves livlighed. Formlen indeholder E-vitamin og histidin, som sikrer, at den kontrollerer din farve efter farvning og beskytter farven.

Wella Professionals Invigo Volume boost-serien giver styrke og volumen til dit hår. Lider du af livløst og slapt hår? Så er denne linje den rette for dig, da den gør håret mere modstandsdygtigt og giver mere stabilitet.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich-serien genopliver tørt og/eller stresset hår. Den giver fugt, næring og beskytter håret mod stress.

Wella Professionals Invigo Sun-serien giver UV-farvebeskyttelse og genopbygger håret. Velegnet til brug under og efter soleksponering.

Wella Invigo Blonde Recharge-serien giver en forfriskende og levende farve. Uanset om det er naturligt, farvet eller fremhævet blondt hår. Det hjælper med at forhindre gulning og giver dine blonde lokker en smuk lys farve!

Wella Invigo Color Recharge-serien er specielt udviklet til rødt og brunt hår. Det skyldes, at den bevarer lysstyrken i din smukke røde eller brune farve takket være de farvepigmenter, der er blevet tilsat.

Wella Professionals Colour Fresh Mask

Hold din farve smuk med Wella's farvemasker. Leder du efter en midlertidig ændring af farven i dit hår uden at skade det? Så er en Colour Fresh-maske helt sikkert den rette løsning. Ud over at give dit hår en flot farve, giver det også ekstra næring og gør dit hår dejligt blødt. Der er ikke mindre end 11 farver at vælge imellem, så lad os komme i gang!

Wella Professionals Oil Reflections

De fine produkter i Wella Professionals Oil Reflections-serien gør dit hår smukt glat og giver det en smuk glans! Det er en oliebaseret hårplejeserie, der indeholder camelliaolie og hvid te-ekstrakt. Det gør håret dejligt blødt og har også en fugtgivende effekt.

 

Ofte stillede spørgsmål

Er Wella Curly Girl godkendt?

Wella har ikke til formål at gøre alle produkter CG-metoden sikre, men følgende produkter opfylder retningslinjerne for Curly Girl-metoden:

Wella Professionals EIMI Boost Bounce 300ml

Wella Professionals Nutricurls Shampoo For Waves 250ml

Hvor længe holder Wella Color Fresh Mask sig i håret?

Wella Color Fresh Masks farvemaskerne holder sig i dit hår i gennemsnit 3-4 hårvaske, men det afhænger af den farve, du bruger, og kvaliteten af dit hår. Røde nuancer bliver f.eks. længere i håret end andre farver, fordi disse pigmenter er stærkere. Kvaliteten af dit hår spiller også en stor rolle, da farvemasker er mindre i stand til at holde sig fast i porøst hår og derfor vaskes hurtigere ud.

Er Wella Professionals shampoo sulfatfri?

Ikke alle shampooer fra Wella Professionals er sulfatfri. To shampooer fra Wella Professionals, der ikke indeholder sulfater, er Wella Professionals Elements Renewing Shampoo 250ml og Wella Professionals Elements Calming Shampoo 250ml.

Er Wella Professionals Vegansk?

Wella Professionals har for nylig lanceret en ny serie, der er vegansk. Wella Professionals Elements-serien er faktisk vegansk. For de andre linjer kan det variere fra produkt til produkt, om de er veganske eller ej. Tjek derfor, om produktet er mærket som vegansk eller på ingredienslisten.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.