gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sortering

Pr. Side
Wella Professionals
 • se alt
 • se mindre
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre

Egenskaber Wella Professionals

 • 140 år med professionel hårpleje
 • Styling, hårpleje og hårfarvning
 • Til alle hårtyper
 • Bredt udvalg

Egenskaber Wella Professionals

 • 140 år med professionel hårpleje
 • Styling, hårpleje og hårfarvning
 • Til alle hårtyper
 • Bredt udvalg

Wella Professionals vision

Wella har leveret de fineste hårprodukter i over 140 år. Historien begynder med Frans Ströhe, der tog patent på navnet 'Wella' i 1924. I de 140 år har Wella altid været innovativ, og brandet har flyttet sit fokus fra parykker og permanent til alle former for hårplejeprodukter. I de senere år har Wella f.eks. tilføjet Wella EIMI og Koleston Perfect ME+ til deres sortiment.

Oplev fordelene ved Wella

 • Professionel kvalitet: Wella Professionals produkter er udviklet med den ekspertise og præcision, der kræves af professionelle, så brugerne kan opnå resultater i salonkvalitet derhjemme.
 • Innovative formler: Med en historie på mere end 140 år i hårplejebranchen fortsætter Wella med at innovere og udvikle avancerede formler og teknologier, såsom Wella EIMI og Koleston Perfect ME+ linjerne, for at forblive på forkant med branchen.
 • Forskellige produkter: Wella Professionals tilbyder et omfattende udvalg af produkter til alle hårtyper og behov, herunder shampoo, balsam, stylingprodukter og hårfarver, hvilket gør det nemt at sammensætte en personlig hårplejerutine.
 • Fokuseret på dit hårs behov: Uanset om du er på udkig efter fugt, volumen, farvebeskyttelse eller reparation, har Wella specifikke produktlinjer som Invigo og EIMI, der er designet til at opfylde dit unikke hårs behov.

Populære Wella Eimi-produkter

Grip Cream - Dette stylingprodukt har en cremet konsistens og giver et fleksibelt, men fast hold til dit look. Stylingcremen har en mat finish, der giver et nonchalant look.

Pearl Styler - Denne stylinggel giver dit hår et stærkt hold med en perlemorsagtig glans. Derudover giver denne Wella-gel dit hår beskyttelse mod UV-stråling.

Shape Shift - En fleksibel variant af de forskellige Wella Hair Lacquers. Det lette hold holder dit hår i form, men uden et klistret eller hårdt look.

Wella Professionals Eimi Root Shoot - Denne Wella Mousse giver dit hår et godt boost af volumen under føntørring, men beskytter også mod varmeskader på samme tid.

Wella Professionals Invigo

Invigo er hudplejeserien fra Wella Professionals og tilbyder en bred vifte af produkter til forskellige hårtyper og behov. Fra hydrering og reparation til farvebeskyttelse og volumen - Invigo har de rigtige produkter til enhver hårtype. Produkterne er beriget med ingredienser af høj kvalitet som vitaminer og mineraler og er designet til at pleje, reparere og styrke dit hår. Med Invigo ser dit hår ikke kun sundt og glansfuldt ud, men føles også blødt og smidigt.

Wella Professionals produkter fra Invigo

Wella Professionals Invigo Balance-linje skaber balance i dit hår og din hovedbund. Den efterlader håret rent og friskt, samtidig med at den fjerner urenheder og produktrester. Resultatet? Vidunderligt friskt, blødt og rent hår.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance-linje er specielt udviklet til farvet hår. Takket være Wella Color Brilliance Blend bevarer den livskraften i din hårfarve. Formlen indeholder E-vitamin og Histidine, som sikrer, at den holder din farve under kontrol efter farvning og beskytter farven.

Wella Professionals Invigo Volume boost-linje tilfører styrke og volumen til dit hår. Lider du af livløst og slapt hår? Så er denne serie lige noget for dig, den gør håret mere modstandsdygtigt og giver mere stabilitet.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich-linjen genopliver tørt og/eller stresset hår. Den giver fugt, næring og beskytter håret mod stress.

Wella Professionals Invigo Sun-linjen giver UV-farvebeskyttelse og genopbygger håret. Velegnet til brug under og efter soleksponering.

Wella Invigo Blonde Recharge-linjengiver en forfriskende og levende farve. Uanset om det er fra naturligt, farvet eller fremhævet blondt hår. Det hjælper med at forhindre gulning og giver dine blonde lokker en smuk lys farve!

Wella Invigo Color Recharge-serien er specielt designet til røde og brune hårfarver. Det skyldes, at den bevarer lysstyrken i din smukke røde eller brune farve takket være de farvepigmenter, der er blevet tilsat.

Wella Professionals farvefrisk maske

Bevar din smukke farve med Wellas farvemasker. Er du på udkig efter en midlertidig ændring af farven i dit hår uden at beskadige det? Så er du helt sikkert kommet til det rette sted med en Colour Fresh-maske. Udover at give dit hår en flot nuance, giver den også ekstra næring og gør dit hår vidunderligt blødt. Du kan vælge mellem ikke mindre end 11 farver, så lad os komme i gang!

Wella Professionals Oil Reflections

De fine produkter i Wella Professionals Oil Reflections-linjen gør dit hår smukt glat og giver det en smuk glans! Det er en oliebaseret hårplejeserie, som indeholder kameliaolie og hvid te-ekstrakt. Den gør håret vidunderligt blødt og har også en fugtgivende effekt.

 

Ofte stillede spørgsmål

Er Wella Curly Girl godkendt?

Wella stræber ikke efter at gøre alle produkter CG-metode-sikre, men følgende produkter opfylder retningslinjerne i Curly Girl-metoden:

Wella Professionals EIMI Boost Bounce 300ml

Wella Professionals Nutricurls Shampoo For Waves 250ml

Hvor længe bliver Wella Color Fresh Mask siddende i håret?

Wella Color Fresh Masks farvemasker bliver siddende i håret i gennemsnit 3-4 hårvaske, men det afhænger af den farve, du bruger, og kvaliteten af dit hår. Røde nuancer bliver for eksempel siddende længere i håret end andre farver, fordi disse pigmenter er stærkere. Kvaliteten af dit hår spiller også en stor rolle, da farvemasker har sværere ved at klæbe til porøst hår og derfor vaskes hurtigere ud.

Er Wella Professionals shampoo sulfatfri?

Ikke alle shampooer fra Wella Professionals er sulfatfri. To shampooer fra Wella Professionals, der ikke indeholder sulfater, er Wella Professionals Elements Renewing Shampoo 250ml og Wella Professionals Elements Calming Shampoo 250ml.

Er Wella Professionals vegansk?

Wella Professionals har for nylig lanceret en ny linje, der er vegansk. Serien Wella Professionals Elements er faktisk vegansk. For de andre linjer kan det variere fra produkt til produkt, om de er veganske eller ej. Her skal du tjekke, om produktet er mærket vegansk eller på ingredienslisten.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.