gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Dapper Dan

Dapper Dan er et hårmærke, der er grundlagt af flere mænd. Ifølge dem manglede de et hårstylingprodukt, der holdt deres hår i perfekt styling. Fra Dapper Dan cremer til pomader, mærket tilbyder det hele. Vil du gerne få dit hår i perfekt styling? Så prøv Dapper Dan hårstylingprodukterne!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Egenskaber Dapper Dan

  • Mænds mærke
  • Hår styling produkt
  • God kvalitet
  • Stilfuld emballage

Egenskaber Dapper Dan

  • Mænds mærke
  • Hår styling produkt
  • God kvalitet
  • Stilfuld emballage

Typer af produkter Dapper Dan

Dapper Dans sortiment består af mange forskellige hårstylingsprodukter. Et af de mest kendte produkter er Heavy Hold Pomade. Produktet er ideelt til mænd med tykt, groft hår, der er svært at style. Pomaden giver nemlig et stærkt og langvarigt hold uden at tynge håret ned eller gøre det klistret. Derudover er skægolien et meget kendt produkt fra mærket. Dette produkt giver mænd med skæg og overskæg mulighed for at fugte og pleje deres hår. Dette skyldes, at produktet indeholder en kombination af naturlige olier.

Funktioner af produkterne

Det vigtigste kendetegn ved mærket er, at kvaliteten af produktet er meget god. Hvert produkt er omhyggeligt formuleret med ingredienser af høj kvalitet. For eksempel indeholder nogle produkter bivoks, sheasmør eller jojobaolie. Disse blødgør både håret og den omkringliggende hud. Desuden har mærkets produkter en stilfuld og retro emballage. Hvert produkt er emballeret i en dåse eller flaske i vintage-stil med Dapper Dans genkendelige logo. Disse pakninger er dekorative, men også funktionelle.

Om Dapper Dan

Dapper Dan blev grundlagt i 2011 i Sheffield, England. Mændenes brand blev skabt, fordi der manglede top produkter til mænd, der ønsker at style deres hår perfekt. Brandets produkter blev udviklet over en periode på et par år af professionelle, der var fast besluttet på at skabe et unikt og lille styling sortiment. Pomader, voks, tonic og cremer: det kan alt sammen findes i brandets sortiment.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.