gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Foligain

Forebyg eller reducer hårtab med Foligains produkter! Ved hjælp af innovative hårplejeformler har de fundet løsningen på dine hårproblemer. Foligain har nemlig også hårprodukter til, eller rettere sagt mod, gråt hår. Se vores omfattende sortiment og vælg den rette løsning til dit hårproblem. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Foligain
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Foligain anti-hårtab

Hos Salontopper kan du shoppe alle produkter fra Foligain-sortimentet til spotpriser. Foligain tilbyder innovative hårplejeformler, der hjælper med at genoplive hår og hovedbund. Mærket er specialist i hårfortykkelse og forebyggelse af hårtab. I mere end et årti har de tilbudt de bedste og mest effektive produkter inden for hårtabsløsninger.

Foligain hårvækst kapsler

Hårtab er et mareridt for mange, men desværre også en realitet for mange. Med Foligain hårstimulerende kosttilskud kan du stoppe dette hårtab. Disse kosttilskud hjælper ikke kun med at hæmme hårtab, men bidrager også til udviklingen af nyt hår. Og det nye hår, der kommer med det, vil også være tykkere og sundere end det "gamle" hår. Det er naturligvis ikke noget, du vil se fra den ene dag til den anden, men du vil helt sikkert se resultater efter et par måneder.

Kapslerne består af en kombination af DHT-blokkere, naturlige mineraler og vitaminer og andre ingredienser. Denne kombination stimulerer væksten af et fyldigere og sundere hår.

Forebyg grå hår

Foligain har også løsningen på gråt hår! Foligain Color Rescue kosttilskud genopretter på en ansvarlig måde din oprindelige hårfarve. Kapslerne indeholder videnskabeligt undersøgte ingredienser, der nedbryder processen med gråning. Produktet er derfor en sand revolution i jagten på et alternativ til hårfarve! Inden for 4 til 9 måneder bør du kunne se resultater i din hårfarve.

Andre Foligain produkter

Ud over produkter mod gråning og hårtab finder du også skægvækst- og skægstylingsprodukter hos Salontopper. For at bidrage til effekten af kosttilskud og shampoo kan du også bruge Hair & Scalp Roller for at øge effekten af kosttilskud og shampoo. Rullen perforerer smertefrit din hovedbund for at fjerne døde hudceller fra hovedbunden. På den måde forbereder du din hovedbund og dit hår til behandlingen.

Bestil Foligain hos Salontopper

Se vores store udvalg af Foligain-produkter, og bestil nemt og hurtigt. Vidste du, at du kan få din ordre leveret allerede næste dag, hvis du bestiller fra søndag til fredag inden kl. 22.00? Så du kan starte din hårkur allerede i morgen! Har du stadig spørgsmål om Foligain-produkter eller vil du vide mere om noget andet? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.