gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Foligain

Forebyg eller reducer hårtab med Foligains produkter! Ved hjælp af innovative hårplejeformler har de fundet løsningen på dine hårproblemer. Foligain har nemlig også hårprodukter til, eller rettere sagt mod, gråt hår. Gennemse vores omfattende sortiment, og vælg den passende løsning til dit hårproblem. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Foligain
Hårtype
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Foligain anti-hårtab

Salontotal.dk kan du shoppe alle produkter fra Foligains sortiment til spotpriser. Foligain leverer innovative hårplejeformler, der hjælper med at genoplive hårets og hovedbundens sundhed. Mærket er specialist i hårfortykkelse og forebyggelse af hårtab. I mere end et årti har de tilbudt de bedste og mest effektive produkter inden for hårtabsløsninger.

Foligain hårvækstkapsler

Hårtab er et mareridt for mange, men desværre også en realitet for mange. Med Foligain hårstimulerende kosttilskud kan du stoppe dette hårtab. Disse kosttilskud hjælper ikke kun med at hæmme hårtab, men bidrager også til udviklingen af nyt hår. Og det nye hår, der kommer med, vil også være tykkere og sundere end det "gamle" hår. Det er selvfølgelig ikke noget, du vil se fra den ene dag til den anden, men du vil helt sikkert se resultater efter et par måneder.

Kapslerne består af en kombination af DHT-blokkere, naturlige mineraler og vitaminer samt andre ingredienser. Denne kombination stimulerer væksten af et fyldigere og sundere hovedhår.

Forebyg grå hår

Foligain har også løsningen mod gråt hår! Foligain Color Rescue-tilskuddene genopretter på ansvarlig vis din oprindelige hårfarve. Kapslerne indeholder videnskabeligt undersøgte ingredienser, der nedbryder gråningsprocessen. Produktet er derfor en sand revolution i jagten på et alternativ til hårfarve! Inden for 4 til 9 måneder bør du kunne se resultater i din hårfarve.

Andre Foligain produkter

Udover produkterne mod gråning og hårtab kan du også finde skægvækst- og skægstylingsprodukter på Salontotal.dk. For at forstærke effekten af kosttilskud og shampoo kan du også bruge Hair & Scalp Roller for at øge effekten af kosttilskud og shampoo. Rolleren perforerer smertefrit din hovedbund for at fjerne døde hudceller fra hovedbunden. Dette forbereder din hovedbund og dit hår til behandlingen.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.