gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårgummi

En gel, der tilføjer farve til håret: Hairgums geler gør det. Gelerne er unikke produkter, der er et alternativ til traditionel hårfarvning og tilbyder en midlertidig løsning til dem, der ønsker at give deres hår en ny farve. Udover Hairgums specialdesignede produkter har de også almindelige geler og voks i deres sortiment. Oplev Hairgum-sortimentet hos Salontopper nu og nyd dit farvede hår. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris

Hvad er Hairgum's farvede geler?

Hairgum er et mærke med mange hårplejeprodukter, herunder geler og voks. De er også kendt for deres hårgel, der er specielt udviklet til at give håret farve. Det er et unikt produkt, der tilbyder et alternativ til traditionel hårfarvning. De farvede geler gør det nemt at give dit hår et nyt look.

Brug af geler

Det er meget nemt at bruge mærkets geler. Når du har vasket og tørret dit hår, kan du anvende produktet. Du kan gøre det med hænderne eller en kam, så længe det er jævnt fordelt. Når produktet er i håret, kan du rede det ud til den ønskede frisure. Hvis du bruger en farvet gel, bliver farven i håret, indtil den vaskes ud. Begge geler kan vaskes ud af dit hår med shampoo og vand.

Forskellige typer af farvede geler fra Hairgum

Hairgum har en specielt formuleret farvet gel, som giver øjeblikkelige farvepigmenter. I Salontotal.dk -serien har vi f.eks. Hairgum Fix Color, som giver et stærkt hold og en imponerende farve i håret. Gelerne fås i forskellige farver som f.eks. blå, lilla, grøn, gul og fuchsia.

Bestil Hairgum på Salontotal.dk

Salontotal.dk kan du nemt bestille de farvede geler online. Hvis du er blevet begejstret for produkterne, kan du bestille og få gratis levering fra 35 €. Hvis du bestiller søndag til fredag inden kl. 22.00, vil vi gøre vores bedste for at levere pakken til dit hjem næste dag. Vores kundeservice står til rådighed for alle dine spørgsmål fra mandag til fredag fra 9:00 til 21:00. Vi hjælper dig gerne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.