gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Waver

Wavers er det ideelle stylingværktøj, når du ønsker smukke bølger i dit hår! Denne tang har et bølget W-mønster, der skaber fantastiske bølger i håret. Håret forbliver blødt og skinnende, mens du bruger en waver, og varmen fordeles jævnt i hele håret. Når du har brugt dette værktøj, vil du føle dig som om du er trådt ud af en luksusfrisørsalon! Se vores omfattende sortiment, og vælg den waver, der passer til dig.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
Brand

Waver hår

Har du altid ønsket dig bølget hår? Så tilbyder en hårvipper dig løsningen! Dette stylingværktøj med bølgede plader giver dit hår smukke bølger på ingen tid. En waver er et redskab med dybt buede plader, der giver dit hår en bølget struktur. Værktøjet har ofte forskellige varmeindstillinger og er velegnet til alle hårtyper. Det er dog vigtigt at beskytte dit hår med en varmebeskytter. Dette forhindrer, at dit hår bliver beskadiget.

Værktøjet findes i mange forskellige typer. Der findes f.eks. store og små tænger, men også pladerne kan være forskellige fra hinanden. Så med en tang kan du lave mindre bølger med en tang end med en anden. Men med alle typer kan du skabe smukke bølger!

Hvordan bruger man en hårvipper?

Følg disse trin for at skabe smukke bølger:

  • Trin 1: For at beskytte håret ordentligt skal du først påføre en varmebeskytter på håret.
  • Trin 2: Klip værktøjet ind i håret for at skabe den første bølge, og hold det i 3 sekunder.
  • Trin 3: Flyt derefter værktøjet nedad parallelt med den første bølge og hold det igen i 3 sekunder.
  • Trin 4: Arbejd ned til hårspidserne på denne måde, og gentag trinene, indtil hele håret har bølger.

Den bedste hårvipper

På denne side finder du forskellige hårvippere. Nogle af de populære wavers er:

  • CHI Vibes Wave On Multifunctional Waver har unikke multidimensionelle, buede plader, der kan skabe både strandagtigt bølget hår og løse strandkrøller. Tangen har keramisk belagte plader og glider let hen over håret. Ledningen er 3,35 meter lang, og værktøjet slukker automatisk efter en time.
  • Babyliss Pro Triple Barrel Weaver Large skaber en naturlig bølget effekt. Titanium-turmalin-teknologien sikrer en jævn og konstant fordeling af varmen over håret. Med dette værktøj kan du hurtigt og nemt skabe S-loops til en strandbølgeeffekt. Tangen fås i små og store størrelser.
  • Babyliss Pro Wafeltang 60mm giver unik styling og langvarigt hold til håret. Værktøjet har en mikrometrisk metalbelægning, der giver en mere jævn og jævn varmefordeling.

Køb Hair waver

Køb den bedste hårvipper hos Salontopper! I vores sortiment finder du forskellige typer af redskaber, der passer til alle hårtyper. Hvis du har spørgsmål om et produkt, eller hvis noget er uklart, kan du altid kontakte vores kundeservice. Gå til kontakt for at finde telefonnummer og e-mail-adresse. Vi vil med glæde hjælpe dig.

God fornøjelse med at shoppe hos Salontopper!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.