gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Glattejern

Når du vil have rigtig flot glat hår, er et glattejern din bedste ven. Salontotal.dk har et bredt udvalg af glattejern af høj kvalitet. Uanset om du har tykt eller tyndt hår, og uanset om du vil style dit hår dagligt eller kun lejlighedsvis. Tag et hurtigt kig på vores sortiment, og vælg selv. Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning? Vi hjælper dig gerne med at vælge det bedste glattejern til dit hår.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Glattejern med keramiske plader

Ønsker du ekstra beskyttelse af dit hår? Vælg derefter et glattejern med keramiske plader. De giver dit hår ekstra beskyttelse mod varmen. De varmer også hurtigere op og gør dit hår ekstra glat og skinnende. Denne type er især velegnet til personer med tyndt eller middeltykt hår.

Bemærk: Et keramisk belagt glattejern er ikke det samme som et glattejern med keramiske plader. Det skyldes, at belægningen er lagt på et aluminiumssubstrat og kan slides med tiden. Dette gælder dog kun, hvis du bruger den meget ofte. Hvis du kun bruger glattejernet et par gange om måneden, er en keramisk belægning også et godt valg.

Ledningsfri glattejern

Har du brug for et glattejern på farten? Så er det praktisk, hvis du har en trådløs. Du kan nemt oplade dem derhjemme og tage dem med dig. Et godt ledningsfrit glattejern kan holde i op til en time, så du kan style dit hår på farten med ro i sindet. Det er også en praktisk gadget til rejser, da du ikke har brug for en stikkontakt!

Damp glattejern

Hvis du vil skade dit hår mindre, er det også et godt valg at vælge et dampglattejern. Takket være dampen er dit hår godt beskyttet og fugtet under stylingen. Så du får ikke kun smukt glat hår, men dit hår vil også forblive fastere og sundere. Også med dampglattejern har du blot et valg af temperaturer, og også her er det klogt at starte med en lav temperatur for gradvist at nå frem til den rigtige indstilling.

Pas godt på dit hår

Sørg for, at dit hår er velplejet, når du styler det. Det skyldes, at varmen fra et glattejern kan være skadelig for dit hår, hvis du ikke bruger de rigtige produkter. Under alle omstændigheder skal du altid bruge et varmebeskyttende produkt for at beskytte dit hår. Det anbefales også at vælge et glattejern med keramiske plader, da de skader håret meget mindre. Et stort nej er at bruge den på vådt hår: dit hår vil brænde med det samme! Vask dit hår godt på forhånd (helst to gange), brug en balsam, påfør varmebeskyttelsesprodukterne og føntør dit hår grundigt, mens du kæmmer det.

Kan også bruges til krøller

Ordet antyder noget andet, men glattejern bruges også ofte til at lave krøller. Sørg for, at du har en med en afrundet keramisk plade. Vikl dit hår om glattejernet i bunden og træk det igennem. Dette vil skabe et poleret slag eller en krølle i bunden af dit hår. Tjek altid omhyggeligt på forhånd, om dit glattejern er egnet til at lave krøller! Uanset hårtype skal du dog altid starte med den laveste indstilling, når du styler håret for første gang. Hvis du ikke er tilfreds, skal du bruge en højere indstilling næste gang. Dette sikrer, at du ikke udsætter dit hår for for meget varme unødvendigt!

Har du brug for hjælp til dit valg?

Det kan være svært at finde det rigtige glattejern, så tøv ikke med at bede om vores hjælp, hvis du er i vildrede! Vores eksperter ved alt om det og kan fortælle dig præcis, hvad der er det rigtige valg for dit hår.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor varmt skal et glattejern være?

Hvor varmt et glattejern skal være, afhænger af tykkelsen af dit hår. Til tyndt hår anbefaler vi maksimalt 180 grader. Har du et dejligt tykt hår? Derefter kan du gå op til højere temperaturer, men prøv altid trinvis, hvor varmt du kan blive. Du vil ikke straks ødelægge dit hår, hvis det bliver tyndere, end du troede.

Er glattejern det samme som krøllejern?

Nej, men der findes tænger, som gør det muligt at udføre begge handlinger. Et krøllejern er som regel rundt og et glattejern fladt. Og selvfølgelig er formålet også forskelligt, for med et krøllejern skaber du krøller, med et glattejern vil du opnå det modsatte.

Hvor ofte skal du bruge glattejern?

Hvor ofte du kan bruge et glattejern, afhænger af dit hårs tykkelse, men vi anbefaler under alle omstændigheder, at du ikke gør det dagligt. Varmen fra glattejernet skader håret, og dit hår har brug for tid til at komme sig over dette. Hvis du opdager, at dit hår bliver beskadiget, skal du bruge dit glattejern mindre ofte.

Hvor meget koster glattejern?

Salontopper tilbyder glattejern fra €24,95, så de behøver bestemt ikke at være dyre! Bemærk, at de billigere glattejern er beregnet til folk, der bruger dem mindre ofte. Vil du vide, hvad det bedste glattejern til dit hår er? Så kontakt vores kundeservice, eller spørg din frisør til råds.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.