gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Håndcreme

En håndcreme får dine hænder til at se velplejede ud, gør dem dejligt bløde og modvirker tør hud. Når dine hænder føles tørre, har de brug for fugt. Ingen ønsker tørre hænder, der er følsomme... Så brug en håndcreme, der passer til din hud! Uanset om det er til følsom, normal eller tør hud: På Salontotal.dk finder du altid en håndcreme, der passer til dig!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Huidtype
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Håndcreme til tørre hænder

Føles dine hænder tørre og stramme? Så er der en god chance for, at de har brug for fugt. Fordi laget omkring dine hænder er påvirket, sker der et fugttab i hudlaget, og du mister fugten hurtigere. Du kan genopbygge dette med den rigtige creme og smøre dem godt ind. Til dette er for eksempel Mediceuticals Dual Moist Moisturizing Cream 30ml velegnet. Ud over at fugte dine hænder er den også pH-venlig og parfumefri. Når du har brugt en god håndcreme, vil du kunne mærke en forskel med det samme.

Creme til sprukne hænder

Sprækker er små revner, der opstår, når din hud er meget tør. Revner kan være meget smertefulde. Hvis de generer dig, er det klogt at behandle dem med en ekstra genopbyggende håndcreme. Helst en, der genopretter fugten. Disse cremer beskytter også din hud mod fugttab.

Følsom hud

Har du bemærket, at du har følsom hud? Så er det smart at bruge en creme, der ikke indeholder parfume. Det kan udtørre huden endnu mere. Et mildt produkt er bedst. Også her er du kommet til det rette sted på Salontotal.dk. Vælg for eksempel Mediceuticals Saturate Shampoo 1000ml. Med følsom hud er det vigtigt, at cremen fugter, men også beroliger din hud, får den til at føle sig rolig og genopbygger den!

Creme og bodylotion i ét

En håndcreme og bodylotion i én eller som et sæt er superpraktisk. Det er altid vigtigt at passe godt på sin hud. For eksempel er Eleven Australia Lotion Hand & Body Crème 500ml perfekt til dit badeværelse til at give både dine hænder og din krop ekstra pleje. Også fin at give som gave! Afslut eventuelt dit håndplejeritual med en flot gellak på neglene.

Hvad kan jeg gøre ved tørre hænder?

Tørre hænder opstår på forskellige måder. Nogle mennesker lider mere af det end andre. En stor faktor er vejret. For eksempel kan kulde og sol have en stor indvirkning på dine hænder. Man kan også få tørre hænder af at vaske sig ofte. For at give dine hænder den rette pleje, er det smart at bruge en fugtgivende håndcreme. På den måde giver du dig selv ultimativt bløde og velplejede hænder.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.