gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Naïf

Naïf har hurtigt etableret sig som et pålideligt brand inden for hudpleje. Det er kendt for sine naturlige ingredienser, bæredygtige tilgang og produkter, der er sk ånsomme forbåde huden og planeten.

Sortering

Pr. Side
Naïf
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Hudtype
 • se alt
 • se mindre
Ingredienser
 • se alt
 • se mindre
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre

 

Oprindelsen af Naïf

Naïf blev grundlagt med den idé, at hudplejeprodukter skal være rene og enkle , fri for unødvendige tilsætningsstoffer og skadelige ingredienser. Grundlæggerne, to fædre, følte , at der varmangel på naturlige og sikre hudplejeprodukter til babyer og børn. Dette sikrede fødslen af Naïf: et mærke, der fokuserer på de smås velbefindende med produkter, der plejer både hud og miljø.
Naïf tror på naturens kræfter, og derfor indeholder deres produkter naturlige
ingredienser, der er effektive og sikre for huden. De er forpligtet til bæredygtighed gennem miljøvenlig emballage, og mærket arbejder konstant på atreducere deres CO2-fodaftryk .Naïfs forpligtelse til gennemsigtighed og bæredygtighed afspejler deres ansvar over for planeten og fremtidige generationer.

Naïf fokuserer på naturlige ingredienser

Naïf vælger ingredienser, der respekterer og plejer huden. Fra beroligende
bomuldsfrøolie til fugtgivende avocadoolie - hver ingrediens er nøje udvalgt ud fra dens fordele for huden. Naïf er fri for SLS/SLES, parabener og mineralske olier og garanterer produkter, der er sikre for alle hudtyper, herunder babyers følsomme hud.

Naif Baby plejeserie

Naif Baby plejeserien er specielt udviklet til den følsomme hud hos babyer og små børn. Disse produkter holder huden blød og smidig og giver god beskyttelse. Med naturlige ingredienser som bomuldsfrøolie og sød mandelolie tilbyder mærket skånsom pleje, der respekterer og bevarer hudens naturlige olier. Uanset om det er badning eller pleje af sart babyhud efter skiftning, tilbyder Naïfs babyprodukter blid pleje, der hjælper med at reducere rødme og irritation.

Naïfshudplejerutine

Naïf tilbyder produkter til unge og gamle. Tjek vores hudplejerutine til din egen hud.

 • Naïf Face Circular Face ScrubDette er en blid , men effektiv ansigtsscrub, som fjerner døde hudceller og efterlader huden frisk og renset. De cirkulære skrubbepartikler er ikke kun gode for din hud, men også for planeten. Produktet stimulerer cellefornyelsen uden at irritere eller udtørre huden, hvilket resulterer i en glat og blød hud. Den er ideel til ugentlig brug for at rense og forny huden i dybden. Regelmæssig eksfoliering hjælper med at reducere urenheder og forfine porerne. Forbedr din generelle hudstruktur
  nemt med denne scrub.
 • Naïf Face Cleansing Face Wash: Det er en blid, men grundig rens, der effektivt fjerner snavs og makeuprester. Dette uden at beskadige hudbarrieren. Produktet er fyldt med naturlige ingredienser, der plejer og fugter huden. Det hjælper med at neutralisere deskadelige virkninger af frie radikaler som f.eks. luftforurening. Den holder huden blød og smidig.
 • Naïf Face Nurturing Day Cream: Denne beskyttende dagcreme er en fugtgivende formel , der erspecielt udviklet til ansigt, hals og decolleté. I løbet af dagen giver den beskyttelse mod
  skadelige UV-stråler. Produktet er beriget med SPF og antioxidanter, der fugter huden og samtidig beskytter den mod for tidlig ældning. Den er perfekt til daglig brug og giver enblød og smidig hud.
 • Naïf Face Nurturing Night Cream: Denne genopbyggende natcreme støtter hudens naturlige reparationsproces i løbet af natten. Den genopretter fugt, fornyer og nærer huden. Brug den hver nat, så du vågner op med blød og fug tet hud.Den hjælper med at reducere tegn på træthed og støtter den naturlige hudbarriere .din hud vil sefrisk og udhvilet ud.

Du kan finde Naif-produkter på Salontotal.dk

Naif skiller sig ud med sit fokus på naturlighed, kvalitet og bæredygtighed. Produkterne er ikke kun skånsomme og sikre for ung hud, men også for vores planet. Oplev den blide, naturlige pleje, som mærket har at tilbyde. Uanset om du er på udkig efter en Naif bodylotion eller solcreme: Salontotal.dk har det hele.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.