gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Skudhår

Wefthår er en hårforlængelsesteknik, hvor et bånd af forudbundet hår påføres dit eget hår. På Salontotal.dk har vi skudhår fremstillet af 100 % ægte hår. Med skudhår kan du skabe forskellige længder og volumener, som du ønsker. Ud over at kunne fås i forskellige længder, fås hårbøjlerne også i forskellige farver. Opdag udvalget af Salontotal.dk nu og få en dejlig hårbunke i den længde, du ønsker.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand

Hvad er skudhår?

Skudhår er en type hårforlængelse, der fremstilles ved at væve hårene sammen til en bred strimmel, også kaldet skud. Dette skud er ofte knyttet til ens eget hår. Hårforlængelser er populære, fordi de er nemme at bruge og ofte er billigere end andre typer af forlængelser, f.eks. individuelt fastgjorte hårstykker. Desuden kan skuddet købes i forskellige størrelser, alt efter hvor meget hår der skal tilføjes.

Forskellige typer af hårstykker

Salontotal.dk har vi 40cm og 55cm hårstykker. Med 40 cm-stykkerne kan du desuden vælge en pakke med et stykke eller tre stykker. Med skudhårstykker kan du skabe den ønskede længde og volumen. Hårdelene ser naturlige ud, da de er lavet af ægte hår.

Brug af skudhår

Wefthår er en hårforlængelsesteknik, hvor der bindes et bånd over dit eget hår. Hårdelene kan fastgøres med clips, ringe eller keratinbindinger. Når du vil tage hårbøjlerne ud igen, kan du klemme ringene rundt om dem igen. På den måde kan du nemt skubbe den ud af håret uden at beskadige håret. Når du tager hårbøjler ud, kan du bruge en fjernelsestang. Hvor meget hår stykkerne indeholder, varierer fra mærke til mærke, hos Salontotal.dktilbyder vi f.eks. mærket DoubleHair. En strimmel DoubleHair svarer til ca. 18 individuelle hårstrå.

Bestil skudhår på Salontotal.dk

Hvis du er blevet begejstret for hair extensions, kan du købe produkterne med mange fordele på Salontotal.dk. Hvis du bestiller den farve og hårlængde, der passer dig bedst, får du den leveret gratis fra 35 €. Hvis du bestiller produkterne inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, leveres din ordre den næste dag. Mange andre er gået foran dig, da vi nu scorer 9,4 i kundeanmeldelser. Hvis du vil vide mere om vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.