gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

 

ZAO Make Up

Zao er det første genopfyldelige makeupmærke, som er certificeret økologisk, og produkterne er desuden 100 % naturlige og veganske. Zao make up er lige så effektiv som traditionel kosmetik, men med respekt for naturen og dit helbred. Er du på udkig efter en fin blush, flydende foundation eller bronzing powder? Du finder det hele hos Zao! Læs mere her >>

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Ingredienser
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre

Egenskaber ZAO

 • 100% naturlige ingredienser
 • Certificeret økologisk
 • Bæredygtig
 • Vegansk og fri for grusomhed
 • Genopfyldelig make-up
 • Emballage af bambus
 • Respekterer dit helbred og naturen

Egenskaber ZAO

 • 100% naturlige ingredienser
 • Certificeret økologisk
 • Bæredygtig
 • Vegansk og fri for grusomhed
 • Genopfyldelig make-up
 • Emballage af bambus
 • Respekterer dit helbred og naturen

Om ZAO make up

Zao make up blev skabt i 2011 af grundlæggeren David Reccole. Han var inspireret af østlige filosofier, især buddhismen og deres måde at tænke på. Som et resultat er naturen stærkt afspejlet i produkterne og også i emballagen, da disse er lavet af bambus. Zao er det første mærke, der lancerede genopfyldelig makeup. Produkterne består udelukkende af naturlige ingredienser, såsom vegetabilsk olie, voks og planteekstrakter. Makeup'ens tekstur, holdbarhed, farve og komfort er lige så kraftig som traditionel kosmetik. Folk tvivler ofte på, om naturlig makeup er lige så effektiv... Det er helt sikkert lige så effektivt og også bedre for din hud og naturen! De økologiske ingredienser er certificeret økologiske af Ecocert. Kort sagt, Zao tilbyder kvalitetsmakeup og et bredt udvalg fra øjenskygger til læbestifter.

Bæredygtig emballage

Øko-designet af Zaos makeup er kernen i deres tankegang, da emballagen er lavet af bambus. Bambus er et økologisk råmateriale, det vokser hurtigt og vokser uden brug af gødning eller pesticider. Sammenlignet med et træ har bambus desuden kun brug for 4-5 år til at vokse. Det er også et genanvendeligt materiale, hvis brug næsten ikke har nogen indvirkning på miljøet!

Zao make up-produkter

Du kan gå til Zao make up for alle former for makeup, tænk primer, øjenskygge eller en smuk læbestift. Læs mere om nogle af Zaos produkter nedenfor.

Zao kompakt pudder

Udjævn nemt din hud og gør din teint mat med denne fine økologiske pudder. Den kompakte pudder blander sig naturligt med din hud. Den jævne og matte teint skabes ved hjælp af bambuspulver, der er rigt på silica. Indholdet af silica remineraliserer og fugter huden, hvilket bidrager til hudens regenerering. Det reducerer også glansen i fedtet hud. Udover at udglatte huden og efterlade en smuk teint, virker den også blødgørende, fugtgivende og beskytter mod frie radikaler. Fås i seks nuancer!

Compact Poeder Zao

Zao flydende foundation

Gå efter en smuk teint og ensartet hud med den flydende foundation. Selv om den udjævner din hud, lader den stadig huden ånde. Den økologiske formulering består udelukkende af ingredienser af naturlig oprindelse, herunder bambushydrolat og økologisk aloe vera. Udover at udglatte huden har den også blødgørende og fugtgivende egenskaber. Foundationen er velegnet til alle hudtyper og fås i 11 nuancer.

Zao vloeibare foundation

Zao make up mascara

Zao har flere mascaraer. Vil du gå efter volume & sheating mascara, som gør dine vipper tykkere og giver mere volumen, eller Aloe vera-mascaraen, som gør dine vipper stærkere og er velegnet til følsomme øjne? Der findes seks forskellige typer mascaraer, så kig godt efter, hvad der passer til dig.

Mascara

Zao Lipgloss

Giv dine læber en smuk farve med en af de syv økologiske lipgloss. Den giver en smuk, blød og naturlig farve med en lys effekt. Du kan også vælge at påføre lipglossen over en læbestift. Takket være det tilsatte kakaosmør giver den også komfort til dine læber.

Zao Vegan Lipgloss

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kommer Zao fra?

Produkterne er produceret i Europa. Nogle produceres i Milano, men også i Frankrig og Tjekkiet. Dette er også tydeligt angivet på produktetiketten.

Er Zaos produkter parfumerede?

Mærket bruger en lille mængde parfume. De bruger kun allergivenlige ingredienser og 100 % naturlige duftstoffer.

Er Zao vegansk og cruelty free?

Zao make up er vegansk og cruelty free. De har derfor fået veganermærket fra organisationen PETA. Produkterne er testet på et panel af mennesker mellem 20 og 60 år og altså ikke på dyr.

Er Zaos produkter lige så effektive som konventionel makeup?

Økologisk kosmetik er lige så effektiv som ikke-økologisk kosmetik. Et økologisk kosmetisk produkt har flere aktive ingredienser. Det betyder for eksempel, at det virker på en bestemt hudtype eller har en plejende effekt på huden. Det betyder, at økologisk kosmetik har flere fordele end ikke-økologisk kosmetik. Der er dog også grænser for økologisk kosmetik... Det er svært at udvikle vandfast makeup og skabe dybrøde farver.

Indeholder ZAO's produkter aluminium?

Produkterne indeholder ikke aluminium.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.