gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Pomade

Et populært stylingprodukt blandt mænd er pomade. Dette oprindeligt olieholdige/fedtet hårprodukt blev primært brugt til slanke og glatte frisurer. En pomade har derfor en udglattende og skinnende effekt på dit hår, så du får det ecthe Slick Back-look. I dag findes der mange vandbaserede og vandopløselige varianter med samme virkning, men som er lettere at vaske ud. Hos Salontopper kan du finde din yndlingspomade til salg online, så du kan gå ned ad gaden og blive slank igen.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Bedste pomade

Der findes mange typer og mærker af hårpomade, men hvilken er den bedste, og hvad skal en god pomade opfylde? Det er et af de mest populære hårprodukter til mænd. Stylingproduktet bruges til at skabe et glat, smidigt og ofte skinnende look. Tænk 1930'erne, men også 1950'ernes frisurer. Fra Peaky Blinders til Grease siger! Men også nye frisurer som f.eks. comb over og wet looks. Dengang var det fedt- og oliebaseret, hvilket var svært at vaske ud af håret, men det er heldigvis ændret nu. Du har stadig mange forskellige typer fra mærker som Layrite, Suavecito, American Crew og Murray's.

Typer af hårpomade

Der findes alle mulige varianter i dag, og det er for længst ikke længere bare den fedtede creme, som man næsten ikke kan få ud. Forskellige typer stylingprodukter til mænd blandes nu for at kombinere fordelene eller stilen ved to produkter sammen.

Glansfuld pomade

Grundlæggende har det altid været et skinnende stylingprodukt på grund af dets olieagtige eller oliebaserede base. På grund af dette var udseendet også primært fokuseret på glat og skinnende.

Mat pomade

Hvis du ønsker at style dit hår uden at det bliver meget hårdt, men uden at det får den skinnende finish, findes der lerpomader. Du kan bruge dem til et glat kæmmet look, men uden den stærke glans.

Vandbaseret pomade

Generelt er vandbaserede stylingprodukter eller vandopløselige pomader lettere at vaske ud af håret. Du behøver ikke en ekstrem mængde shampoo eller flere vaske, før dit hår virkelig føles rent og naturligt igen.

Pomade hår

Du kan skabe mange forskellige frisurer og stilarter med dette stylingprodukt. Du kan skabe med forskellige frisurer, der har været lavet i årtier. Faktisk var det et af de første udbredte stylingprodukter, og derfor kan det bruges til mange af fortidens frisurer. Overvej følgende frisurer:

  • Rockabilly-våbenskjold; brug derefter en variant, der også giver tekstur, for at give dit våbenskjold højde.
  • Slick-Back; håret er sat tilbage med en stor klat. Her kammer du dit hår stramt eller løsere tilbage og får et cool look. Meget god til at kombinere med en fade eller undercut.
  • Glat sideskilning; du kan ikke gå galt i byen med dette, du skal bare få dit hår klippet i den rigtige stil. Og du kan bruge enten en skinnende eller mat pomade til dette.
  • Wet look; dette kan også gøres med en gel, men den har tendens til at hærde, så for et løst, pjusket wet look foran skal du bruge en tynd, skinnende pomade.
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.