gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Adaptere og ladestationer

Salontotal.dk sælger vi forskellige adaptere og ladestationer til opladning af f.eks. en trimmer eller klipper. Alle adaptere og ladestationer har en dejlig lang ledning, så du ikke behøver at vride dig i svære sving, men kan oplade din klipper eller trimmer, hvor og hvornår du vil.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand

Adapter

En adapter er uundværlig, når man bruger et elektrisk værktøj. Den leverer strøm og forsyner elektrisk udstyr med strøm. Det er meget irriterende, når din klipper/trimmer stadig fungerer fint, men du har mistet din opladerledning. Det er en skam at skulle købe et nyt apparat bare for ledningens skyld. Heldigvis er der en løsning! På denne side finder du forskellige ladestationer og adaptere, så du kan blive ved med at oplade dit værktøj, når din ledning er blevet væk eller er gået i stykker.

Typer af adaptere og ladestationer

Salontotal.dk finder du forskellige typer adaptere og ladestationer til dit værktøj. Nogle af disse typer er:

  • Moser/Wahl Adapter 6000 kan du bruge til forskellige trimmere og hårklippere fra Moser, Wahl & Ermila. Kablet har en længde på cirka tre meter. Denne adapter passer bl.a. til Wahl Super Trimmer og Moser Chromini Pro. Tjek din klippers typenummer på forhånd, og tjek, om adapteren passer til den.
  • Salonline Adapter Europe - United Kingdom er et stik til konvertering af et europæisk stik til et stik i Storbritannien. Stikket kan bruges ved 240 volt og indeholder en sikring. Dette stik kan bruges i følgende lande: Storbritannien, Irland, Malta, Malaysia og Singapore.
  • Andis Adapter for Profoil Shaver passer til Andis Profoil TS-1 Shaver og Andis Profoil TS-2 Shaver Plus.

Hvordan vælger man den rigtige adapter?

Når du køber, er det vigtigt, at du vælger den rigtige. Se derfor nøje på produktspecifikationen for den adapter, du vil købe (her står ofte, hvilke redskaber den passer til) og specifikationerne på din gamle adapter. Det sikrer, at du vælger den rigtige version til dit værktøj. På Salontotal.dk finder du opladere til forskelligt værktøj som f.eks. barbermaskiner og split-ender.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.