gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Adaptere og opladningsstationer

Hos Salontopper sælger vi forskellige adaptere og ladestationer til opladning af f.eks. trimmere eller klippemaskiner. Alle adaptere og ladestationer har en dejlig lang ledning, så du ikke behøver at sno dig rundt i svære sving, men kan oplade din klipper eller trimmer, hvor og hvornår du vil.


Adapter

En adapter er uundværlig, når du bruger et elektrisk værktøj. Det skyldes, at den leverer strøm til elnettet og driver elektrisk udstyr. Det er meget irriterende, når din klipper/trimmer stadig fungerer fint, men du har mistet dit opladningskabel. Det er en skam at købe et nyt apparat bare for ledningens skyld. Heldigvis findes der en løsning! På denne side finder du forskellige opladningsstationer og adaptere, så du kan fortsætte med at oplade dit værktøj, når ledningen er væk eller ødelagt.

Typer af adaptere og opladningsstationer

Hos Salontopper finder du forskellige typer adaptere og opladningsstationer til dit værktøj. Nogle af disse typer er:

  • Moser/Wahl Adapter 6000 kan du bruge til forskellige trimmere og hårklippere fra Moser, Wahl og Ermila. Kablet har en længde på ca. tre meter. Denne adapter passer til bl.a. Wahl Super Trimmer og Moser Chromini Pro. Kontroller på forhånd typenummeret på din klipper, og tjek, om adapteren passer til den.
  • Salonline Adapter Europe - United Kingdom er et stik til konvertering af et europæisk stik til et stik i Det Forenede Kongerige. Stikket kan bruges ved 240 volt og indeholder en sikring. Dette stik kan bruges i følgende lande: Storbritannien, Irland, Malta, Malaysia og Singapore.
  • Andis Adapter for Profoil Shaver passer til Andis Profoil TS-1 Shaver og Andis Profoil TS-2 Shaver Plus.

Hvordan vælger man den rigtige adapter?

Når du køber, er det vigtigt, at du vælger den rigtige. Se derfor nøje på produktspecifikationerne for den adapter, du vil købe (her står der ofte, hvilket værktøj den passer til), og på specifikationerne på din gamle adapter. På denne måde sikrer du dig, at du vælger den rigtige version til dit værktøj. Hos Salontopper finder du opladere til forskellige værktøjer som f.eks. barbermaskiner og split-ender .

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.