gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Semi permanent hårfarvning

Hvis du er nysgerrig efter at vide, om en hårfarve vil passe til dig, kan du prøve en semi-permanent hårfarve. Det er ideelt, hvis du er klar til en ny frisure, men stadig er usikker på farven. Med semi-permanent hårfarvning vil farven være ude af dit hår efter 3 til 6 hårvaske. Farven vil også falme lidt efter hver vask. Dette er også nyttigt, hvis du ønsker at forhindre udvækst. Du kan købe semi permanent hårfarve fra de bedste mærker som Goldwell, Joico og La Riche på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Sådan fungerer semi-permanent hårfarvning

En semi-permanent hårfarve hæfter kun på ydersiden af håret. Eksisterende pigmenter nedbrydes ikke i denne proces, og de nye pigmenter placeres over det ydre lag af håret. For at anvende semi-permanent hårfarve skal du følge den vejledning, der følger med produktet. Hold dig til de tidspunkter, der er angivet i denne vejledning. Resultatet af brugen afhænger af flere faktorer: mærket, din hårtype, hvilken farve og kvalitet. Dette gælder også for, hvor længe farven holder. Så en semi-permanent hårfarve er ideel, hvis du vil prøve noget nyt eller teste, om en hårfarve passer til dig.

Den bedste farvelægning

Den bedste farvning afhænger af, hvad du ønsker for dit hår. Der findes typer med meget farveintensitet og typer med mindre farveintensitet. Der er også forskel på, hvor længe hårfarven holder. Nogle varianter af semi permanent hårfarve holder op til 15 vaske, mens andre er færdige efter seks vaske. Hvis du har brug for mere styrkelse og pleje af håret, findes der også forskellige varianter til dette formål. Du kan også vælge en mousse, en spray eller en tube, som du normalt ser hårfarve. Så der er en passende semi-permanent hårfarve i vores sortiment til alle.

Køb semi-permanent hårfarve hos Salontotal.dk

Er du klar til at prøve noget nyt med semi-permanent hårfarvning fra Salontotal.dk? Med vores brede sortiment er du garanteret at finde flotte farver og den bedste kvalitet. Hvis du afgiver din ordre inden kl. 23.59 søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din farve til dig allerede næste dag. Dette afhænger af, hvor travlt vores pakkeleverandører har. Hvis du bestiller for 35 € eller mere, betaler vi forsendelsesomkostningerne. Har du spørgsmål om vores produkter eller service? Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice. Den er åben på hverdage fra 9:00 til 21:00 og lørdage mellem 10:00 og 16:00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.