gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kemon

Kemon er et italiensk hårplejemærke, der er kendt for sine innovative produkter af høj kvalitet. Virksomheden producerer en bred vifte af hårprodukter, lige fra shampoo og balsam til stylingprodukter og hårfarver. Kemon hårprodukter er designet til at styrke og reparere håret og indeholder ofte naturlige ingredienser som arganolie, keratin og planteekstrakter. Produkterne er specielt udviklet til at opfylde de specifikke behov for forskellige hårtyper, fra normalt til krøllet hår. Oplev fordelene ved dette lækre mærke i Salontotal.dk sortimentet nu ! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Kemon
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Kemon og bæredygtighed

Kemon har sin oprindelse i Italien i 1959. Mærket har bidraget til udviklingen af det italienske skønhedsbegreb i mere end 50 år. Det gør de ved at udvikle professionelle hårprodukter, der er inspireret af naturen. Kemon fremmer en bæredygtig livsstil, og de handlinger, som mærket foretager, er altid naturlige og bevidste valg. Et eksempel er, at mærket spilder mindre vand i produktionen ved at bruge et anlæg, der kræver mindre vand og heller ikke bruger kemikalier. Kemon bruger kun genbrugspapir, der ikke er bleget, og i nærheden af fabrikken har mærket konverteret 20 hektar jord til økologisk landbrug.

Populære produkter

Kemon's innovative teknologier og udvikling afspejler sig i den høje kvalitet af dets produkter. Populære produkter fra Kemon er bl.a. Hair Manya Hi Density Control, Hair Manya Sea Salt Spray og Hair Manya Fix Gum. Et andet populært og velkendt produkt er Hair Manya Hi Density Body Building Cream. Dette er en meget fin og velkendt stylingcreme, der giver dit hår fasthed og giver god pleje. Påfør cremen i vådt hår og vent på, at den trænger ind i håret. Derefter kan du frisere dit hår, og du behøver ikke at bekymre dig om dit hår resten af dagen. Kemon-produkterne ser godt ud, plejer dit hår og får det til at se smukt ud.

Køb Kemon hårprodukter hos Salontopper

Vil du også gerne se smuk ud med Kemon-produkter? Så anbefaler vi helt sikkert, at du køber dine favoritter hos Salontopper! Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din pakke allerede den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, betaler du ingen forsendelsesomkostninger overhovedet. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.