gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Clippers

Fuldt trimmet eller en underklipning. En god klipper kan hjælpe dig med det. Vi har et bredt udvalg af klippemaskiner af alle mærker. Både ledningsfri og plug-in klippemaskiner og i forskellige størrelser. Vi har også tilbehør til klippemaskiner!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Professionelle hårklippemaskiner

Hårklippere findes naturligvis i mange forskellige størrelser, former og mærker. Med disse kan frisører og barberere skabe smukke korte klipninger, fulde af præcisionsarbejde og smukke overgange. Men hvad er en god frisørklipper, og hvilke mærker bruges af frisører. Professionelle og populære mærker omfatter Wahl, Moser og Babyliss Pro. Ifølge mange er disse mærker blandt de bedste hårklippemaskiner.

Tilbehør til klippere

Hårklippere er velegnede til grov barbering. Hvis du vil klippe med forskellige indstillinger, skal du bruge de indbyggede redskabskamme eller separate redskabskamme. Hvis du skulle miste kammen på din trimmer, kan de ofte fås separat.

For at få en god barbering eller trimning skal din klipper være i topform. Det er derfor vigtigt at rengøre, smøre og desinficere dem korrekt. Brug professionelle vedligeholdelsessprays som f.eks. bladsprays og klipperolier. Disse kombinerer ofte smøring og desinfektion. Det holder knivene skarpe og rene, så din hud forbliver sundere efter brug af klippemaskinen.

Klippemaskiner uden ledning

Mange har stadig en ledning, men der findes også mange ledningsfrie klippemaskiner. Fordelen ved disse er, at du naturligvis kan bruge dem overalt, så længe de er opladet, og du ikke skal rode rundt med en dum ledning. Om en batteridrevet eller ledningsfri klipper er noget for dig, afhænger naturligvis af, hvordan du bruger den. Hvis du ofte bruger den samme sted, er det fint med en ledning, men hvis du ofte tager den med dig, når du er på farten, er det måske mere praktisk, at klipperen er genopladelig.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.