gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Keune

Keune er et hårmærke, der ser det som sin mission at skabe skønhed overalt i verden. Medarbejderne mener, at gode sanser, smidighed og et kreativt sind er de vigtigste ingredienser for at opnå dette. Til dette formål har mærket slået sig sammen med de bedste teknikere, instruktører og stylister. I sidste ende håber de at kunne give alle kunder et smil på læben. Ud over at udvikle kvalitetsprodukter er den hollandske afdeling af denne virksomhed også socialt engageret. For eksempel er Keune Group, som hver dag beskæftiger omkring 20 medarbejdere med et mentalt handicap, en vigtig del af denne virksomhed. Det gør Keune til et mærke, som Salontotal.dk er stolt af at sælge. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Keune
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Produkter fra Keune

Med mere end 120 produkter fra Keune i vores sortiment er vi ret sikre på, at vi kan tilbyde dig det, du leder efter. Vi har specifikke produkter til alle hårtyper, og du kan finde fine produkter i alle prisklasser. Desuden har vi alle slags produkter: shampoo, balsam, skægolie, gel, olie, skum, maling osv. Vi sælger også praktiske rejsepakker, så du nemt kan tage dine yndlingsprodukter med dig på flyet. Vi har tænkt på det hele, så tag dig god tid til at scrolle gennem sortimentet, eller søg nemt efter specifikke produkter via filtermenuen.

Favorit Keune produkter fra Salontotal.dk

Keune Style Power Paste 150 ml er et produkt, som du helt sikkert bør overveje, når du ønsker at tilføje definition, tekstur og struktur til dit korte eller mellemlange hår. Keune Power Past tørrer ekstremt hurtigt og holder dit hår i form i utrolig lang tid. Alt dette er takket være pastaens helt særlige sammensætning. Det høje niveau af konditionering er det, som Keune-produkter er kendt for, og det gælder bestemt også for Power Paste! Leder du mere efter en wetlook-effekt? Så er Keune Style Brilliantine Gel 75ml det, du skal vælge! Dette produkt er ikke udtørrende og giver en smidig støtte. Langt hår, kort hår eller endda kruset hår: dette produkt er velegnet til næsten alle hårtyper!

Køb Keune-produkter hos Salontotal.dk

Vil du gerne forkæle dit hår med dine yndlings Keune hårprodukter? Du skal blot bestille på Salontotal.dk og nyde godt af alle vores fordele! Hvis du f.eks. køber flere produkter til en værdi af 35 € eller mere, er forsendelsesomkostningerne helt gratis. Hvis du afgiver din bestilling inden kl. 22.00 søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere den til dit hjem allerede næste dag. Har du spørgsmål om et produkt eller andre spørgsmål? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.