gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Returnerer & garanti

Her finder du alle oplysninger om garanti og returnering. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret efter at have læst oplysningerne, skal du kontakte vores kundeservice.

Garanti
Hos Salontotal.dk har du en lovlig garanti for de produkter, du har bestilt.

Dette betyder, at Salontotal.dk garanterer, at alle tilbudte produkter opfylder de specifikationer, der er angivet af os, og de rimelige krav til pålidelighed og / eller anvendelighed.

Kræver garantien
For at kræve garantien for dine produkter skal du kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice giver dig alle nødvendige oplysninger og instruktioner. Vi anmoder om, at du ikke blot returnerer et produkt uden anmeldelse.

Fortrydelsesret
Har du begået en fejl, eller er du ikke helt tilfreds med dit køb? På Salontotal.dk kan du trække din ordre tilbage inden for 14 dage uden at give nogen grund, forudsat at produktet ikke er åbnet og kan genbruges.

Retur adresse:

Salontotal.dk
Kronenweg 2
7051 HX Varsseveld
Nederlandene

Vi opkræver muligvis dig, hvis produktet er beskadiget. Du er kun ansvarlig for afskrivning af varerne som følge af brugen af ​​varerne, hvilket går ud over, hvad der er nødvendigt for at bestemme varens art, egenskaber og funktion.

Tilbagetrækningsperioden udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en tredjepart, der er udpeget af dig, som ikke er transportør, fysisk overtager varen.

Du har ret til at annullere din ordre op til 14 dage efter modtagelsen uden at give nogen grund. Du krediteres derefter det fulde ordremængde inklusive forsendelse. Kun omkostningerne ved returnering fra dit hjem til webshoppen er for din egen konto. Hvis du bruger din fortrydelsesret, returneres produktet til iværksætteren med alt leveret tilbehør og i original stand og - hvis det er rimeligt muligt - emballage. For at udøve denne ret kan du kontakte vores kundeservice. Du kan også bruge formularen til tilbagetrækning, men du er ikke forpligtet til at gøre det.

Konsekvenser af tilbagetrækningen
Hvis du annullerer aftalen, modtager du alle betalinger, du har foretaget indtil dette punkt, inklusive leveringsomkostninger (med undtagelse af eventuelle yderligere omkostninger, der følger af dit valg af en anden leveringsmetode end den billigste standardlevering, der tilbydes af os) og under ingen omstændigheder senest 14 dage efter, at vi er blevet underrettet om din beslutning om at trække sig ud af aftalen. Vi refunderer dig med den samme betalingsmetode som den originale transaktion, medmindre du udtrykkeligt er aftalt andet; under ingen omstændigheder bliver du ikke debiteret for refusionen. Vi kan vente med en refusion, indtil vi har modtaget varerne tilbage, eller du har vist, at du har returneret varerne, alt efter hvad der kommer først.

Du skal returnere eller udlevere varerne til os senest 14 dage efter den dag, hvor du meddelte beslutningen om at trække sig ud af kontrakten. Du er i tide, hvis du returnerer varerne inden perioden på 14 dage er udløbet.

De direkte omkostninger ved returnering af varerne er for din konto.

Defekt ved ankomst (DOA)
Hvis det ser ud til, at et af de bestilte produkter er defekt ved ankomsten, vil Salontotal.dk erstatte disse produkter gratis. I dette tilfælde skal du kontakte vores kundeservice og have en klar beskrivelse af defektproduktet. Returner under ingen omstændigheder et produkt uden tilladelse fra vores kundeservice.

Denne DOA-ordning påvirker ikke ovennævnte juridiske garanti.

Undtagelser fra fortrydelsesretten
Det er muligt, at ikke visse artikler ikke kan ophæves. For eksempel kan hygiejneartikler (som saks, børster og kosmetik) kun returneres, hvis tætningen stadig er intakt. Dette bestemmes altid af vores kundeservice fra sag til sag.

Returner produkt (er)
Hvis du af en eller anden grund ønsker at returnere et produkt (eller produkter), skal du først kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice giver dig derefter alle de nødvendige instruktioner for at returnere produktet. Du modtager et returnummer (billetnummer) for hver returforsendelse. Omkostninger til returnering fra dit hjem til webshoppen er for din egen konto.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.