gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Forvandling af hår

Forvandling af hår er en ændring af hårets længde, farve eller struktur. Der er forskellige måder at ændre frisurer på. Permanente, semi-permanente og midlertidige hårtransformationer kan gøre en stor forskel. Oplev produkterne i Salontotal.dk 's sortiment, der gør det nemt at forvandle håret.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Problemer med håret
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvordan virker håromformning?

Hårformning kan være permanent, semi-permanent eller midlertidig. Med papillots kan du f.eks. forvandle dit hår til midlertidige krøller. Det krøllede resultat af papillots holder i et par timer og går let ud af håret. Semipermanente ændringer er en frisørmetode, hvor resultatet forsvinder efter en eller to vaske. Hårtransformationer med permanent holder længst. Dette indebærer, at man bruger en kemisk væske og derefter ændrer formen. Dette varer i flere uger.

Permanent hår omformning

Nogle gange vil folk med krøllet hår gerne have glat hår, eller kvinder med glat hår drømmer om en skov af farver: løsningen er permanent hårformning. Denne ændring består i at tilføje krøller eller bølger til håret. Dette gøres ved at opvarme håret med specielle farvestifter og anvende permanente lotioner. Resultatet giver dig et mere krøllet eller tungere hår.

Typer af permanenter

Der findes forskellige typer permanent, f.eks. en alkalisk permanent, en ammoniakfri permanent og en digital permanent. Hver af disse muligheder har sine egne fordele og ulemper og kan give en anden type forvandling af håret. En alkalisk permanent er den mest almindelige og giver mest kontrol over krøllemønstre. Ammoniakfri permanent er mere skånsomt for håret og mindre skadeligt for sundheden. Digital permanentning bruger varme ruller og en digital temperaturkontrol for at opnå præcision og mindre skader.

Bestilling på Salontotal.dk

Vil du også gerne ændre din frisure nu? Så opdag den transformerende hårserie fra Salontotal.dk. Du kan bestille med mange fordele, f.eks. gratis levering af din pakke fra 35 €. Hvis du bestiller produkterne søndag til fredag inden kl. 22.00, leveres din ordre den næste dag. Mange andre er gået dig i forkøbet ved at bestille, da vi nu scorer 9,4 på kundeanmeldelser. Hvis du ønsker flere oplysninger om vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.