gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Farvning af hår

Giv dit hår den farve, du kan lide, med de bedste hårfarvningsprodukter. Med vores brede udvalg af forskellige typer hårfarver kan du altid finde de bedste produkter. Leder du efter en farvemousse, semi-permanent farve, grow-out spray eller en anden form for hårfarvning? Så er du kommet til det rette sted. Shop alle dine yndlingshårfarver på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Den bedste hårfarvning Salontotal.dk

Den bedste hårfarvning er forskellig for alle. Vil du f.eks. have en skyllefarve, farvemousse eller foretrækker du en permanent farve? Vælg den type farve, der passer bedst til dig og dit hår. Er du på udkig efter en farve, der dækker grå hår? Så er det bedst at vælge en permanent farve. De giver håret en god dækning. Vil du skabe et sjovt festival-look? Så anbefaler vi en farvegelé eller en farvemaske. Med vores brede udvalg af hårfarver er der altid det perfekte produkt til dig.

Forskellige typer af hårfarvning

  • Permanent farve: Permanent farve giver dit hår fuld dækning. Den kan ikke vaskes. Vil du have en mørk farve, eller foretrækker du noget lysere? Med denne farve kan du skabe forskellige farver for et langtidsholdbart resultat.
  • Semi-permanent farve: En semi-permanent farve giver god dækning. Den vaskes ud af håret efter ca. 2 til 6 hårvaske. Med denne farve kan du forhindre udvoksning, da du vil se farven falme.
  • Skylning: En skylning er mere skånsom for håret. Der er næsten ingen udvoksning, da farven gradvist falmer.
  • Farvemousse: En farvemousse indeholder farvepigmenter. Opfrisk din egen hårfarve diskret med disse produkter, eller gå efter en anden farve. Du vasker farven ud igen.
  • Farvemasker: En farvemaske giver dit hår en naturlig nuance. Afbleg din egen hårfarve lidt, eller frisk den op. Farven forsvinder gradvist ved vask.
  • Farvegelé: En farvegelé giver dit hår et glad touch. Den kan nemt vaskes ud af håret. Den er sjov at bruge til en festival, men bruges også ofte på børn.
  • Afblegningspulver: Med et afblegningspulver kan du lysne dit hår. Der findes mange forskellige slags af det.
  • Udgroingsspray: En udgroingsspray bruges mellem farvninger af dit hår. Har du en diskret udvoksning? Så kan du nemt spraye farven over udvoksningen. Denne farvedækning er væk efter én hårvask.

Hårfarve

Med en hårfarve kan du skabe de smukkeste hårfarver. Som nævnt ovenfor findes der forskellige typer produkter til at ændre farven på dit hår. Når du bruger hårfarve, skal du i god tid beslutte, om hårfarven skal være midlertidig eller langtidsholdbar. Skal farven falme efter et par hårvaske? Så skal du vælge en semi-permanent hårfarve. Foretrækker du en farve, der ikke kan vaskes ud? Så er permanent hårfarve det, du har brug for! Shop din yndlingshårfarve på Salontotal.dk.

Skal du til at farve dit hår? Så læs beskrivelsen af hårfarven grundigt! Hvert produkt kan have en anden arbejdsmetode.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.