gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Negleprodukter

Kan du altid lide, når dine negle er velplejede og har en flot farve? Derefter kan du shoppe alle skønhedsartikler til dine negle på Salontotal.dk. Dine negle vil se smukt plejede og lakerede ud!

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Negleprodukter online

Uanset om du er på udkig efter negleolie, en neglefil eller en lækker gellak til dine negle... du finder det hele. For der er ikke noget bedre, når dine negle er velplejede, og du starter med det grundlæggende. Nogle tips til at holde dine negle sunde er:

  • Tip 1: Brug en olie til dine negle. De giver ofte ekstra hydrering, plejer og blødgør tørre neglebånd. Det sikrer, at den naturlige negl forbliver sund.
  • Tip 2: Brug en neglefil. Med den kan du gøre neglekanterne flotte og glatte. Hvis du filer dine negle hver uge, holder du dem flotte og stærke.
  • Tip 3: Har du travlt med at gøre rent eller lave småjobs? Så prøv at bære handsker, da det let kan beskadige dine negle, og det ønsker du ikke.
  • Tip 4: Vær opmærksom på din kost, tilstrækkelige vitaminer er meget vigtige for at fremme en sund neglevækst.

Den bedste neglepleje til sunde negle

Korrekt neglepleje er meget vigtigt, men desværre er det ofte glemt at pleje vores hænder og negle og får ikke meget opmærksomhed. Heldigvis har vi et bredt udvalg af negleplejeprodukter, der kan hjælpe dig med at vedligeholde dine negle ordentligt! For sunde negle er meget vigtige.

Forskellige negleprodukter

Salontotal.dk finder du følgende fine produkter i sortimentet.

Akrylnegle

Kan du lide at dekorere dine egne negle? Så er akrylnegle måske noget for dig. Find alle de vigtigste ting, du har brug for.

Gel polish

Vil du gerne have smukt malede negle, men almindelig neglelak holder aldrig ordentligt på neglene? Så er gelpolish løsningen. Du kan anvende den på den naturlige negl, men også på akryl- eller gelenegle.

Neglelak

Skab smukke og velplejede negle med de fineste neglelakprodukter. Du kan nemt og hurtigt selv påføre den på naturlige negle. Køb de fineste neglelakker hos Salontopper, og fuldend dit look med matchende negle.

Neglepleje

Plej dine negle med en fin olie til dine negle og neglebånd. Den giver ekstra pleje, fugt og styrke.

Sæt til negle

Ved du ikke, hvor du skal begynde at købe? Så kan du nemt vælge et sæt, der indeholder alt det, du har brug for. Tænk f.eks. på et startsæt med gelpolish.

Neglelakfjerner

Er du klar til en ny farve på dine negle? Med en neglelakfjerner kan du nemt fjerne din gamle neglelak, gellak eller akrylnegle.

LED/uv-lamper

Lad dine negle tørre hurtigt med en fin LED/uv-lampe. Dine negle vil være tørre inden for x antal sekunder.

Neglefil

Der bruges en neglefil til at vedligeholde neglene. Med en fil former du dine negle og glatter neglekanterne. Der findes alle slags neglefiler.

Værktøj

Hos tools finder du alle de praktiske redskaber, du har brug for til at gøre og holde dine negle så smukke som muligt.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.