gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella tørshampoo

Wella tørshampoo er løsningen til at holde dit hår i form i længere tid mellem hårvaskene. Wella tørshampoo er nem at bruge og giver dit hår et friskt look. På Salontotal.dk fås Wella tørshampoo i flere størrelser. Oplev produktet og nyd et friskt look.

 

Sortering

Pr. Side
Wella Professionals
Hårtype
Pris

Brug af Wella tørshampoo

Wella tørshampoo er nem at bruge. Først og fremmest er det vigtigt at ryste flasken godt. Derefter kan du spraye produktet jævnt på hårrødderne. Sørg for at holde flasken i en afstand på cirka 30 centimeter. Derefter kan du massere tørshampooen med fingrene eller børste håret for at fordele produktet. Tørshampooen absorberer overskydende talg og olie og giver dit hår et frisk og rent look.

Årsagen til tørshampoo

Wella tørshampoo er specielt udviklet til at give håret et friskt look mellem hårvaskene. Det er et praktisk og hurtigt alternativ til traditionel vask med vand og shampoo, som ofte er tidskrævende. Desuden kan hyppig hårvask med shampoo udtørre og skade håret. Tørshampoo er dog ikke en erstatning for vask med shampoo. Det er dog en ideel løsning til at opfriske håret, så vask kan udskydes et stykke tid.

Typer og størrelser

Salontotal.dk har vi flere typer Wella tørshampoo. Vi har f.eks. Wella Professionals EIMI Dry Me i vores sortiment. En af ingredienserne i dette produkt er tapiokamel. Dette absorberer overskydende fedt. Derudover giver denne tørshampoo fra EIMI-serien en mat tekstur. Wella-tørshampooen fås i forskellige størrelser: 180 ml og 65 ml.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.