gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kadus

Kadus' produkter tilbyder dig et komplet sortiment: du kan gå til dem for pleje, styling og farvning! Kadus investerer i en bæredygtig fremtid sammen med saloner og forbrugere og tilbyder dem kun de bedste produkter. Dette afspejles i produkter som Kadus Styling Finish Lock It Extreme Strong Spray. Når du påfører sprayen, mærker du straks et fantastisk hold med en holdbarhed på op til 24 timer! Køb alle Kadus-produkter på Salontotal.dk inden kl. 22.00, og du får dine produkter dagen efter! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Kadus
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Professionelle Kadus hårprodukter

Er du på udkig efter professionelle hårprodukter? Kadus Professionals produkter skuffer aldrig og er meget populære inden for frisørbranchen. Mærket tror på enkelhed og på at holde tingene småt, da de mener, at kreativitet er født ud af enkelhed. Mærket mener også, at ligesindede er den bedste kilde til uddannelse og inspiration. Kadus er et Wella-mærke og har været en fast bestanddel i branchen i årevis! I sortimentet finder du shampoo, balsam, balsam, finish sprays, hårtonic og leave-in conditioners. Tag et hurtigt kig og køb alle Kadus Professional produkter hos Salontopper.

Kadus Velvet olie

Et af de mest købte produkter er Kadus Velvet Oil. Denne lækre hårolie hjælper med at reparere og omstrukturere alle hårtyper. Desuden giver Velvet Oil perfekt let styling til fint hår! Olien sikrer også, at dit hår ikke bliver beskadiget, når du styler det med varmeværktøj, da olien også fungerer som varmebeskytter. Fordel et til to pump på hårets længde og spidser, og skyl ikke olien ud. Olien kan påføres både i håndklædetørt hår og skaber smukt næret, sundt og skinnende hår! Udover Velvet Oil tilbyder mærket en komplet linje baseret på Velvet Oil! Ud over olien er der således også Oil Shampoo, Oil Conditioner og Oil Treatment! Du kan også nyde skinnende hår takket være den komplette Velvet Oil-serie.

Køb Kadus-produkter hos Salontopper

Vil du selv prøve Kadus hårprodukter? Hos Salontopper er vi i hvert fald meget begejstrede, så vi anbefaler helt klart disse lækre produkter! Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din pakke allerede den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, betaler du ingen forsendelsesomkostninger overhovedet. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.