gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kadus

Kadus' produkter tilbyder dig et komplet sortiment: Du kan bruge dem til pleje, styling og farvning! Kadus investerer i en bæredygtig fremtid med saloner og forbrugere ved kun at tilbyde dem de bedste produkter. Dette afspejles i produkter som Kadus Styling Finish Lock It Extreme Strong Spray. Efter påføring af sprayen mærker du straks et spektakulært hold med en holdbarhed på op til 24 timer! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Kadus
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Professionelle hårprodukter fra Kadus

Er du på udkig efter professionelle hårprodukter? Kadus Professionals produkter skuffer aldrig og er meget populære i frisørbranchen. Mærket tror på enkelhed og på at holde tingene i det små, da de mener, at kreativitet fødes ud af enkelhed. Mærket mener også, at kolleger er den bedste kilde til uddannelse og inspiration. Kadus er et Wella-mærke og har været en fast bestanddel i branchen i årevis! I sortimentet finder du shampoo, balsam, finish-spray, hårvand og leave-in-balsam. Tag et hurtigt kig og shop alle Kadus Professional-produkter på Salontotal.dk.

Kadus fløjlsolie

Et af de mest købte produkter er Kadus Velvet oil. Denne lækre hårolie hjælper med at reparere og restrukturere alle hårtyper. Derudover giver Velvet Oil perfekt letvægtsstyling til fint hår! Olien sikrer også, at dit hår ikke bliver beskadiget under styling med varmeredskaber, da olien også fungerer som en varmebeskytter. Fordel et til to pump i hårets længder og spidser, og skyl ikke olien ud. Olien kan anvendes i både håndklædetørt hår og skaber smukt næret, sundt og skinnende hår! Udover Velvet Oil tilbyder brandet en komplet serie baseret på Velvet Oil! Ud over olien findes der således også Oil Shampoo, Oil Conditioner og Oil Treatment! Nyd også skinnende hår takket være den komplette Velvet Oil-linje.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.