gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Clubman Pinaud

Clubman Pinaud er et klassisk mærke, der fokuserer på pleje af mænd. Virksomheden blev grundlagt i 1810 og har siden da specialiseret sig i at fremstille en bred vifte af produkter til mænd, herunder aftershave, barberskum, hårgelé og parfume. Clubman Pinaud's produkter er kendt for deres klassiske dufte og formler. Aftershaven er f.eks. specielt udviklet til at berolige og pleje huden efter barbering. Barbercremen er lavet med en kombination af olier og vitaminer, der fugter huden og beskytter den mod irritation. Vil du selv opdage Clubman Pinaud-produkterne? Bestil dem nu på Salontotal.dk! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Ingredienser
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Betydningen af Pinaud Clubman

Skæg- og barberprodukter som Clubman Pinaud's er vigtige for en mand, fordi de hjælper med at opretholde en sund og velplejet hud og et velplejet skæg. Huden under skægget kan hurtigt blive udtørret og irriteret, hvis den ikke plejes ordentligt. Derfor er det vigtigt at bruge skægolie eller skægbalsam for at fugte og beskytte huden. Det vil få skægget til at se sundere og mere velplejet ud. Det samme gælder for barbering. Clubman Pinaud barberprodukter som f.eks. barberskum eller gel hjælper med at give en glattere barbering og beskytter mod irritation eller barberknopper. Aftershave beroliger og plejer også huden efter barbering.

Emballage

Clubman Pinaud's produkter er ikke kun fantastiske til pleje, men også til emballage og design. Alle produkterne leveres i en stilfuld emballage, der passer perfekt i ethvert badeværelse eller vaskerum. De har virkelig et unikt look, som du ikke let vil se fra andre mærker. For eksempel har emballagen til Clubman Pinaud Bay Bay Rum After Shave Lotion virkelig form som en romflaske.

Køb Clubman Pinaud produkter hos Salontotal.dk

Er du også nysgerrig efter de særlige Clubman Pinaud-produkter? På Salontotal.dk er vi i hvert fald meget begejstrede, så vi anbefaler helt klart disse lækre skæg- og barberprodukter! Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din pakke den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, betaler du ingen forsendelsesomkostninger overhovedet. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.