gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårfibre

Hvis du lider af hårtab, anbefaler vi på Salontotal.dk hårfibre. Det skyldes, at de er meget effektive, når det gælder om at camouflere hårtab. Hårfibre fæstner sig til dit hår, hvilket gør skaldede pletter usynlige og giver dit hår et fyldigere udseende. I frisørverdenen er det også kendt som hår camouflage eller hår concealer. Hvis du har tyndt hår, vil hårfibre få det til at se bedre ud på ingen tid! Vi sælger disse praktiske fibre fra to mærker: Hairfor2 og Toppik. Få det bedste frem i dit hår med disse smukke produkter fra Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand

Tips til brug af hårfibre

Det kræver nogle gange lidt øvelse at påføre hårfibre på håret og derefter style det korrekt. Derfor har vi listet et par tips, der gør det hurtigere og nemmere for dig at få et fyldigt hår:

  1. Tørt hår: Da fibrene hæfter sig til håret ved statisk elektricitet, anbefaler vi, at du kun anvender hårfibrene, når håret er helt tørt. Dette sikrer optimal vedhæftning og forhindrer, at fibrene klumper sammen.
  2. Farve: Vi har hårfibre i forskellige farver, så det er vigtigt at vælge den rigtige farve. Hvis det er nødvendigt, kan du blande farverne for at komme så tæt på din naturlige farve som muligt.
  3. Mængde: For at finde ud af, hvor mange hårfibre du har brug for, skal du eksperimentere en smule. Vi fraråder alligevel at bruge for mange fibre for at opnå et naturligt resultat. Desuden afhænger det af dine personlige præferencer, dit hårs tilstand, farven osv. Begynd med små bidder, og tilsæt en lille smule hver gang.
  4. Værktøjer: På Salontotal.dk sælger vi flere værktøjer, der er nyttige til at påføre fibrene. Vi har f.eks. en Hairline Optimiser, som giver dig mulighed for at skabe en naturlig hårlinje, eller et komplet værktøjssæt med alt, hvad du har brug for.

Køb hårfibre hos Salontotal.dk

Med hårfibre fra Salontotal.dk behøver du ikke være så usikker på dit hårtab og de synlige pletter, der følger med det. Gå gennem livet med selvtillid med et fyldigt hår. Bestil hårfibre i dag og få glæde af alle vores fordele. Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, kan du faktisk få dine yndlingsprodukter leveret allerede næste dag. Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, skal du ikke betale for forsendelsesomkostninger. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Så kontakt venligst vores kundeservice. Den er tilgængelig mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.