gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Brusegel

En god shower gel hjælper dig med at slappe af i brusebadet efter en lang dag. Eller den hjælper dig med at vågne om morgenen eller med at friske dig op efter en sportsaktivitet. Her er den perfekte shower gel uundværlig. Rens og plej din hud, og kom frisk ud af brusebadet. Find din perfekte shower gel med lækre dufte her.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
 • se alt
 • se mindre
Hudproblemer
Hudtype
 • se alt
 • se mindre
Hudtilstand
Ingredienser
 • se alt
 • se mindre
Gave-type
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre
Brand
 • se alt
 • se mindre

Typer af shower gel

Der findes mange forskellige typer af shower gel. Creme, olie, gel, skum eller sæbebar, det er alt muligt i dag. Overvej, hvad du kan lide at bruge, og hvad der passer til din hud. Virkningen på huden af de forskellige varianter kan variere fra produkt til produkt. En creme affedter huden, mens en anden creme er god til tør hud. Se derfor nøje på de ingredienser, som brusegelen indeholder. Ud over konsistensen er der mange forskellige dufte og farver til rådighed, så du kan købe den helt efter din smag.

Det bedste for din hud

Den bedste shower gel varierer fra person til person og afhænger primært af den hudtype, du har. Hver hudtype har brug for forskellig pleje. Der kan skelnes mellem fire hudtyper. Der er tale om tør hud, fedtet hud, normal hud og følsom hud. Det er vigtigt at vide, hvilken hudtype du har, og hvilken shower gel der passer til den.

Tør hud rengøres bedst med olie. Det sikrer, at huden ikke udtørrer, men forbliver fugtet gennem det tynde lag olie, der efterlades på huden. Med fedtet hud kan du stort set bruge enhver shower gel, men olie er lidt mindre praktisk. Det er dog stadig godt at bruge et produkt specielt til fedtet hud. For følsom hud er ingredienserne aloe vera eller agurk vigtige. Dette vil ikke irritere huden, men vil opfriske den godt. Er du så heldig at have normal hud? Du kan derefter bruge næsten alle former for shower gel.

Køb shower gel på Salontotal.dk

Kan du ikke vente med at forkæle dig selv med en dejlig shower gel? Det forstår vi helt og holdent på Salontotal.dk, og derfor gør vi altid vores bedste for at sende alle vores ordrer så hurtigt som muligt. Hvis du afgiver din bestilling inden kl. 23.59 søndag til fredag, sørger vi for, at du får den allerede næste dag. Og en stor fordel: Hvis værdien af dine bestilte produkter er 35 € eller derover, dækker vi forsendelsesomkostningerne. Ideel, hvis du har brug for flere ting på én gang. Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller om, hvordan du bruger dem, skal du ikke tøve med at kontakte kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.