gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Volumen pulver

Hår med ekstra volumen eller for at få en anden hårstruktur: med volumenpulver kan du lave det. Ved at bruge volumenpulver får dit hår et boost og ser ikke længere livløst ud. Uanset om du har tykt, tyndt, langt eller kort hår, giver pudderet dit hår masser af volumen. Det tynger ikke dit hår ned. Det er løsningen til at skabe det perfekte rodet hårlook på en god måde.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Typer af volumenpulver

Salontotal.dk fører vi volumenpuder fra forskellige mærker som Best Hair, Goldwell og Redken. Vi tilbyder de første pulvere fra €5,95. Desuden er Schwarzkopf- og Indola-volumepuderne krølletøjssikre. Evo Haze, idHair, Eleven Australia, Kevin Murphy og Davines tilbyder pulver, der er veganske.

Brug af volumenpulver

For at bruge volumenpulver skal dit hår være tørt. Idéen er ikke at lægge produktet direkte på hovedbunden, men snarere på hårrødderne og hårlængderne. På den måde giver det ekstra volumen på toppen af dit hår og ekstra struktur i længderne. Fra ca. 10 cm afstand kan du sprøjte pulveret på dit hår. Når du har lagt pulveret på håret, skal du massere det ind med fingerspidserne. For at få ekstra volumen kan du også blæse kold luft ind i dit hår ved at føntørre det. Når du har lagt produktet i håret, kan du aktivere det i løbet af dagen ved at massere produktet med fingrene. Du kan fjerne volumenpulveret fra dit hår igen ved at vaske det.

Volumen pulver ved Salontotal.dk

I vores sortiment har vi mange volumenpulvere, som du kan give dit hår ekstra greb og mere volumen med. Hvis du bestiller produkterne på Salontotal.dk fra søndag til fredag inden kl. 22.00, gør vi vores bedste for at levere pakken til dit hjem næste dag. Derudover får du gratis levering fra 35 €. Vores kundeservice står til rådighed for alle dine spørgsmål fra mandag til fredag fra 9:00 til 21:00. Vi hjælper dig gerne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.