gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Deodorant

Næsten alle bruger deodorant, fordi vi alle ønsker at undgå en grim lugt. En god deodorant maskerer ikke kun lugten, men plejer også din hud og mindsker svedtendens. På Salontotal.dk har vi forskellige typer deodorant, så der er altid en passende til dig!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Ingredienser
Kategori
Pris
Brand
  • se alt
  • se mindre

Bedste deodorant

Din krop gør sit bedste for at opretholde kropstemperaturen. En måde at køle ned på er at svede, og det sker især under armhulerne. Vi sveder alle, men nogle sveder mere og hurtigere end andre. Især under armhulen skaber det en stærk lugt. For at maskere denne lugt og reducere sveden, skal du naturligvis bruge den bedste deodorant.

I dag findes der mange forskellige typer og effekter, f.eks. spray, rulle eller stick. Så du kan vælge mellem et bredt udvalg. Selvfølgelig spiller deodorantens lugt også en stor rolle. Vælg derfor en antiperspirant med en duft, du kan lide, så du ikke længere behøver at bekymre dig om uønsket lugt eller svedpletter på din skjorte.

Salontotal.dk har vi alle slags deodoranter, både til mænd, kvinder og unisex. Og antiperspirant deodoranter, der har til formål at reducere sveden, selv hvis du sveder meget. Så du er beskyttet mod sved i lang tid. Vi har også alle slags mærker, der har deres egen vision for hudpleje og laver de bedste hudplejeprodukter til dig.

Deodorant spray

En almindelig form er deodorantspray. I en spray kombineres anti-transparent og duftstof i flydende form. Sammen med drivmidler sprøjter du det derefter under armhulerne. Fordelen ved en deospray er, at den spreder duften stærkt og godt.

Deodorant stick

En fast form er deodorantpinden. Her fremstilles de aktive ingredienser i form af en blød sæbe, som du kan smøre på huden. Ofte i en plastikbeholder, som du kan dreje op, så den er nem at påføre hver gang. En fordel ved en deodorantstift er, at der ikke er behov for drivmidler, og at den ikke kan lække, da den ikke er flydende, men fast form.

Deodorant Roller

En anden form for deo, som du anvender direkte på huden, er flydende, nemlig deodorantrullen. Det fungerer med en kugle, der ruller gennem væsken og slipper den ud på huden. Væsken har den egenskab, at den spreder duften godt, men samtidig formår den også at påføre antiperspiranten direkte på huden. En perfekt kombination altså.

Naturlig deodorant

Alt, hvad du lægger på din hud, absorberes i et vist omfang af kroppen, og derfor ønsker mange mennesker naturlige plejeprodukter. Heldigvis har vi i dag også naturlige deodoranter i vores sortiment. De er fremstillet af naturlige ingredienser og virker lige så godt mod uønsket svedlugt som mod svedlugt og ofte også som antiperspiranter.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.