gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.2/5

Serum til øjenbryn og øjenvipper

Drømmer du også om lange øjenvipper, men er du desværre ikke naturligt velsignet med dem? Eller har du meget tynde øjenbryn og vil gerne lade dem vokse, men kan ikke? Så er et øjenbryns- eller øjenvippeserum løsningen for dig! Hundredtusindvis af kvinder har gjort det før dig; vælg fra Salontoppers sortiment og nyd resultaterne.


Serum til øjenvipper

Et vippeserum gør dine vipper længere, fyldigere og stærkere. Produktet indeholder plejende ingredienser og sikrer, at din vippecyklus forlænges, hvilket resulterer i færre tabte hårstrå. Dette giver dine øjenvipper mere tid til at nå deres optimale længde og skaber den ønskede effekt på kort tid. Så et Lashserum virker virkelig og skaber længere og fyldigere vipper!

De bedste vippeserum

Hvis du leder efter et godt øjenvippeserum, er du kommet til det rette sted hos Salontopper! I vores sortiment finder du dem fra forskellige mærker, som vil give dig smukke lange vipper. Populære produkter er:

  • Nanolash wimperserum: dette produkt opstrammer og forlænger vipperne efter kun fire ugers brug. Nanolash arbejder med naturlige ingredienser og giver dig fyldigere og fastere vipper!
  • Revitalash wimperserum: dette verdensberømte produkt styrker dine vipper, så de er mindre tilbøjelige til at falde ud. Den innovative kombination af aktive ingredienser forlænger både vækstfasen og levetiden for dine vipper. Mange andre har gjort det før dig: oplev Revitalashs succes med synlige resultater efter kun fire uger!

Hos Salontopper finder du de bedste serum til vipper!

Serum til øjenbryn

Dette produkt sikrer, at dine øjenbryn bliver smukt fyldige i løbet af få uger/måneder. Den fugter eksisterende hår og stimulerer ny hårvækst. Produktet indeholder visse næringsstoffer, der får øjenbrynshårene til at vokse.

Nanobrow wenkbrauw serum er et meget populært produkt. Den giver dig mulighed for at få op til 50% fyldigere øjenbryn efter 4 uger! Dette koncentrerede produkt fugter, nærer og genopbygger. I løbet af få uger vil dine øjenbryn blive stærkere, tykkere og mørkere. Produktet giver dine bryn et smukt look!

Et andet fint øjenbrynsprodukt er AVEDA Invati Brow Thickening Serum. Dette veganske produkt er en 4 til 12 ugers kur og øger tykkelsen og fylden af dine øjenbryn. Du påfører produktet dagligt på huden på dit øjenbryn og dine hår.

Køb øjenbryns- og øjenvippeserum hos Salontopper

Hos salontopper finder du de bedste øjenbryns- og øjenvippeserum. Bestiller du inden kl. 23:59 (fra søndag til torsdag aften)? Så bliver din ordre leveret i morgen! Om fredagen leveres ordrer, der er afgivet inden kl. 22.00, i morgen. Sammen med vores partner PostNL gør vi vores yderste for at overholde den leveringstid, som vi har lovet dig, hvis produktet er på lager. Hvis din ordre er på 35 € eller derover, sender vi din ordre gratis.

Hvis du har spørgsmål om et produkt, eller hvis noget er uklart, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice er tilgængelig mandag-fredag fra kl. 09:00 til 21:00 og lørdag fra kl. 10:00 til 16:00. Gå til kontakt for at finde telefonnummer og e-mail-adresse. Vi vil med glæde hjælpe dig!

God fornøjelse med at shoppe hos Salontopper!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.