gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Serum til øjenbryn og øjenvipper

Drømmer du også om lange øjenvipper, men er du desværre ikke naturligt velsignet med dem? Eller har du meget tynde øjenbryn og vil gerne lade dem vokse, men er ikke i stand til det? Så er et øjenbryns- eller øjenvippeserum løsningen for dig! Hundredtusindvis af kvinder er gået dig i forkøbet; vælg fra udvalget på Salontotal.dk og nyd resultatet.

Sortering

Pr. Side
SWEED
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Serum til øjenvipper

Et vippeserum gør dine vipper længere, fyldigere og stærkere. Produktet indeholder plejende ingredienser og sikrer, at din vippecyklus forlænges, hvilket resulterer i, at færre hår tabes. Dette giver din øjenvippe mere tid til at nå sin optimale længde og skaber den ønskede effekt på kort tid. Så et Lashserum virker virkelig og skaber længere & fyldigere vipper!

De bedste lashserum

Hvis du er på udkig efter et godt øjenvippeserum, er du kommet til det rette sted på Salontotal.dk! I vores sortiment finder du dem fra forskellige mærker, som vil give dig smukke lange vipper. Populære produkter er bl.a:

  • Nanolash wimperserum: dette produkt opstrammer og forlænger vipperne efter kun fire ugers brug. Nanolash arbejder med naturlige ingredienser og giver dig fyldigere og fastere vipper!
  • Revitalash wimperserum: dette verdensberømte produkt styrker dine vipper, så de er mindre tilbøjelige til at falde ud. Den innovative kombination af aktive ingredienser forlænger både vækstfasen og levetiden for dine vipper. Mange andre er gået foran dig: Oplev Revitalashs succes med synlige resultater efter kun fire uger!

Salontotal.dk finder du de bedste vippeserum!

Serum til øjenbryn

Dette produkt sørger for, at dine øjenbryn bliver smukt fyldige i løbet af få uger/måneder. Den fugter de eksisterende hår og stimulerer ny hårvækst. Produktet indeholder visse næringsstoffer, der får øjenbrynshårene til at vokse.

Nanobrow wenkbrauw serum er et meget populært produkt. Det giver dig mulighed for at få op til 50% fyldigere øjenbryn efter 4 uger! Dette koncentrerede produkt fugter, nærer og genopretter. I løbet af et par uger vil dine øjenbryn være stærkere, tykkere og mørkere. Produktet giver dine bryn et smukt udseende!

Et andet fint øjenbrynsprodukt er AVEDA Invati Brow Thickening Serum. Dette veganske produkt er en 4- til 12-ugers kur og øger tykkelsen & fylden af dine øjenbryn. Du påfører produktet dagligt på huden på dit øjenbryn og hårene.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.