gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Bioderma

Bioderma er mærket for den bedste hudpleje. Mærket har en bred vifte af cremer, geler og micellar water. Med Bioderma kan du både rense og pleje din hud. Produkterne er desuden velegnede til forskellige hudtyper. Fra følsom hud til andre hudtilstande: Bioderma hjælper med at passe på din hud på den bedste måde. Gå på opdagelse i produkterne.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Hudtype
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Hvad er Bioderma?

Bioderma er et fransk mærke af dermatologiske hudplejeprodukter. De har haft erfaring i nogen tid: mærket blev grundlagt i 1977. Bioderma er kendt for produkter, der er udviklet med en dyb forståelse af hudens biologi. Bioderma tilbyder løsninger til forskellige hudtyper, såsom følsom hud eller hudtilstande. Produkterne er formuleret med respekt for hudbarrieren og er ofte hypoallergeniske. Det betyder, at der er en lav risiko for en allergisk reaktion. Godt for din hud! Biodermas mål er at bevare og genoprette hudens naturlige balance.

Produkter fra mærket

I Biodermas sortiment finder du forskellige produkter. Produkterne er hudplejeprodukter, der er designet og finjusteret til forskellige hudtyper og behov. De omfatter cremer, geler, micellært vand og SPF-sprays. Du kan henvende dig til mærket med 'normal' hud, men bestemt også hvis du har følsom hud, akne-udsat hud eller hudsygdomme. De allergivenlige ingredienser respekterer og støtter din hud og fremmer hudens sundhed.

Hvad står mærket for?

Bioderma står for dermatologiske produkter, der respekterer enhver hud. Det franske mærke udvikler hudplejeprodukter og er nu et bredt kendt navn inden for hudbiologi. Med hypoallergene formler og fokus på hudbalance tilbyder Bioderma effektive løsninger til forskellige hudtyper og behov, herunder følsom hud og specifikke hudtilstande.

Bestil fra Salontotal.dk

Salontotal.dk har vi et bredt udvalg af produkter. Du finder blandt andet produkter fra Bioderma. Bestil dine yndlingsprodukter på Salontotal.dk!

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til et produkt, eller hvis noget er uklart, kan du altid kontakte vores kundeservice. Gå til kontakt for at finde telefonnummer og e-mailadresse. Vi vil med glæde hjælpe dig. God fornøjelse med at shoppe på Salontotal.dk!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.