gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Flaske til påføring

Vil du farve dit hår nemt, hurtigt og præcist? Oplev bekvemmeligheden ved en applikatorflaske nu.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
Brand

Farvning af hår

Vil du gerne farve dit eget hår, men er bange for, at det ikke giver et pænt resultat? Så er en applikatorflaske det, du har brug for. Med dette praktiske værktøj påfører du produkterne nemt, hurtigt og præcist uden at svine! Ved at bruge flasken påfører du hårfarven jævnt på det ønskede område uden at bruge for meget produkt.

Hvad er en applikatorflaske?

En applikatorflaske er ofte en lille flaske med en lang, smal åbning. Det gør, at du kan påføre farven hurtigt, men også i doser. De fleste flasker er lavet af fleksibel plast, så flasken er let at klemme sammen, og farven kommer ud af åbningen. Skyl flasken ren, og brug den igen næste gang. Gør hårfarvningen nemmere ved at bruge en applikatorflaske.

Sådan bruger du det

Bland dine hårfarvningsprodukter korrekt. Det er derfor vigtigt at læse brugsanvisningen på produktet omhyggeligt. Bland det direkte i flasken, eller hæld det over efter blanding. Sørg for, at flasken ikke er for fuld, da du stadig skal kunne klemme på flasken for at påføre farven. Tænd derefter for åbningen af flasken ved rødderne og arbejd dig igennem til spidserne. Nyd dit smukt farvede hår!

Maling forsyninger

Ud over applikatorflaskerne har Salontotal.dk også forskellige andre forsyninger til farvning af dit hår. Tænk på en malebakke, pensler, handsker eller maleforklæder. Vil du i gang med at farve dit eget hår? Vi har alt, hvad du skal bruge til farvning!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.