gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Layrite

Et godt og cool mærke er det amerikanske Layrite. Den blev udviklet af Donnie Hawley med det formål at skabe en god pomade, der nemt kunne vaskes ud. Layrites motto er derfor "Styrke som voks, vaskes ud som gel". Nu har Layrite udvidet med flere andre stylingprodukter og andre barberprodukter. læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Egenskaber Layrite

  • For mænd
  • Kan let vaskes
  • Populære stylingprodukter

Egenskaber Layrite

  • For mænd
  • Kan let vaskes
  • Populære stylingprodukter

Køb Layrite

Hos Salontopper kan du købe mange forskellige produkter fra Layrite. Dette mærke har en omfattende stylinglinje, men også flere andre produkter som shampoo og balsam samt barberprodukter. Særligt populære er stylingprodukterne, fordi de er lette at vaske. Så du kan endda købe duo produkter fra Layrite!

Layrite-produkter

Grundlæggeren Donnie Hawley fik at vide af såkaldte "eksperter", at "barberingen" ikke ville fungere, og at det var et uddøende erhverv. Han ignorerede dem, og irriteret over status quo så han muligheder, hvor andre så begrænsninger. Hans nye vandbaserede Layrite-produkter var allerede elsket af kunderne, og han var ivrig efter at bygge videre på dette. Og denne drivkraft har sikret, at mærket nu er en succes med Layrite-produkter af højeste kvalitet!

Særligt populære er Layrite-produkterne til styling. De er for det meste vandbaserede, så de er lette at vaske ud. Nedenfor er de tre mest populære produkter.

Layrite Cement Clay

Denne Cement Clay er et meget populært produkt. Det er et ler med en naturlig mat finish. Det binder håret for at give mere struktur og volumen. Du kan style den hele dagen, og den er let at vaske, da den er vandbaseret.

Layrite Super Hold Pomade

Leder du efter en vandbaseret gelpomade, så er Super Hold Pomade noget for dig. Den har et stærkt hold, der holder dit hår på plads hele dagen og giver en flot glans. Da den er vandbaseret, kan du nemt skylle den ud.

Ofte stillede spørgsmål

Er Layrite vandbaseret?

Ja, alle Layrite-stylingprodukter er vandbaserede, hvilket gør dem nemmere at vaske ud.

Er layrite pomade godt?

Mange mennesker sværger til Layrite pomade, og det er derfor et favorit stylingprodukt og især fra Layrite, fordi det er let at vaske ud!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.