gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Salon interiør

Salontotal.dk finder du naturligvis også alle dine salonsindretningsartikler. Indretningen af en salon er et vigtigt aspekt af det overordnede udseende af en salon. Det bestemmer atmosfæren og udseendet af rummet og er derfor faktisk meget vigtigt for salonens succes. Hvis du er på udkig efter en ny salonindretning, er det vigtigt at overveje, hvilke elementer der er vigtige. Men heldigvis har vi et bredt udvalg, så tag et hurtigt kig!

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand
  • se alt
  • se mindre

Salon interiør til perfektion

Fra et håndspejl til dejlige duftlys: Du kan sammensætte hele din salonindretning med vores produktsortiment. Du kan passe på din salonindretning ned til mindste detalje, både bogstaveligt og overført! Se f.eks. vores komfortable frisørcykler, som kan justeres. Takket være sadlernes form sidder du altid oprejst, og din arbejdsplads er ergonomisk forsvarlig! Vi har også f.eks. øvelseshoveder, som er ideelle til elever og/eller frisører under uddannelse.

Stil og plads

Det er vigtigt at overveje, hvilken stil du ønsker at udstråle i din salonindretning. Se på det overordnede udseende og stemning, og beslut dig for, hvad der passer til din salons udseende. Der findes forskellige stilarter og farver, så du skal ikke være bange for at være kreativ og eksperimentere! Overvej, hvor meget plads der er til rådighed, og lav en plan. Sørg for, at du ved præcis, hvor de enkelte genstande skal placeres, og hvor meget plads der er til rådighed til bevægelse. Dette sikrer, at salonens indretning er funktionel og komfortabel. Og Salontotal.dk hjælper dig gerne med dette, så kontakt os endelig!

Køb salonindretningsprodukter fra Salontotal.dk

Fyld din salon med produkter fra Salontotal.dk? Så kan du i det mindste være sikker på, at det ser pænt ud og er af høj kvalitet! Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din pakke den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, betaler du ingen forsendelsesomkostninger overhovedet. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.