gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Garvningshandske

En solbrændingshandske er en slags flanel, som gør det nemt og gradvist at påføre selvbruner. Selvbruner er et produkt til at blive lidt brun uden at skulle ligge i solen. Hvis du passer godt på din krop og påfører selvbruner med en solbrændingshandske, får du ingen pletter. Hvis du bruger en solhandske, holder du også dine hænder rene og pæne. Oplev vores produktsortiment, og nyd din jævne solbrændthed.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hvorfor en garvehandske?

Det er ikke altid lige nemt og smukt at påføre selvbruner. Det er vigtigt at følge brugsanvisningen, så du ikke får pletter eller striber. Desuden kan det hjælpe dig at bruge en solbrændingshandske. Dette er en slags klud eller handske, som du kan anvende produktet med. Det sikrer en god fordeling, og dine hænder forbliver rene. Nogle mærker inkluderer en solbrændingshandske i emballagen til selvbruner, men handskerne kan også fås separat.

Hvordan bruger du en solbrændingshandske?

Du kan bruge en solbrændingshandske med din yndlings selvbruner. Når du har vasket og plejet din hud, kan du begynde at påføre produktet. Du tager handsken på og påfører derefter selvbruner på handsken. Derefter kan du massere selvbrunerproduktet ind på huden, så produktet fordeles jævnt. Nogle selvbruner-mærker leveres med en speciel solbrændingshandske, f.eks. Solaris Solkiss Applicator Mitt. Med denne specielle handske kan du pleje din hud, inden du påfører selvbruner. Den ene side af handsken fjerner døde hudceller, og den anden side er beregnet til at massere selvbruneren ind. Læs derfor altid produktets brugsanvisning omhyggeligt, før du begynder at anvende det.

Bestil fra Salontotal.dk

Hvis du er blevet lige så begejstret for den praktiske solbrændingshandske som vi er, kan du købe produkterne med mange fordele på Salontotal.dk. Mange andre er gået foran dig, da vi nu scorer 9,4 i kundeanmeldelser. Din bestilling leveres gratis fra 35 €. Hvis du bestiller produkterne søndag til fredag inden kl. 22.00, kan du begynde at bruge din selvbruner allerede næste dag.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.