gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

OSMO hårprodukter

OSMO hårprodukter har til formål at give dit hår den bedste pleje! Derudover kan du også style dit hår fantastisk med OSMO hårprodukter! Mærket tilbyder en komplet serie af hårprodukter til enhver hårtype. Uanset om du har krøllet, glat, tykt eller tyndt hår, kan du hos OSMO finde de rigtige produkter til dine hårbehov. OSMO tilbyder også en bred vifte af stylingprodukter, herunder hårlak, voks, geler og mousser. Produkterne er specielt udviklet til at beskytte håret mod skader og til at skabe og vedligeholde den ønskede stil. Lyder det ikke godt? Så tjek Salontotal.dk 's sortiment nu og find ud af, hvilke OSMO hårprodukter du vil prøve! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Osmo
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med håret
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Mærket bag OSMO hårprodukter

OSMO er et mærke, der ikke kun fokuserer på OSMO-hårprodukter, men som også tilbyder skønhedsprodukter til huden. De har et bredt udvalg af produkter, herunder hårstylingprodukter, hudplejeprodukter og meget mere. OSMO er baseret i Storbritannien og har en bred målgruppe, herunder fagfolk og enkeltpersoner. Virksomheden er kendt for sine innovative produkter og høje kvalitet og er altid på udkig efter måder at forbedre og forfine sine produkter på. Og hvem ønsker ikke det? For det betyder, at OSMO hårprodukter blandt andet er af høj kvalitet og vil få dit hår til at skinne igen!

Forskellige produkter til forskellige hårtyper

Ud over stylingprodukter tilbyder OSMO også en bred vifte af plejeprodukter. Disse produkter er specielt udviklet til at fugte og styrke håret og til at hjælpe med at bekæmpe skader, tørhed og knækket hår. OSMO tilbyder også specifikke produktlinjer til forskellige hårtyper, herunder krøllet, skadet, farvet og fint hår. Disse produkter er udviklet til at løse specifikke hårproblemer og til at pleje og beskytte håret. Kort sagt, OSMO hårprodukter er for alle med et specifikt ønske eller problem!

Køb OSMO hårprodukter hos Salontotal.dk

Vil du selv prøve de fantastiske OSMO hårprodukter? Det kan du nu gøre med det store udvalg på Salontotal.dk! Vil du gå efter sådan en lækker shampoo eller vil du gerne bruge voks? Vi er i hvert fald begejstrede for alle produkterne! Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere din pakke den næste arbejdsdag! Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, betaler du ingen forsendelsesomkostninger overhovedet. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.