gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Frisørsakse

Klipning med en professionel frisørsaks sikrer et optimalt resultat. Uanset om du lige er begyndt som frisør eller allerede har mange års erfaring: Med en af de bedste frisørsakse kommer du godt fra start. På Salontotal.dk finder du både skæresakse og effilersakse. Vores sakse holder længe, og du kan arbejde med præcision. Med en professionel saks sikrer de skarpe og præcise blade nemt et stramt snit. Mærker som Jaguar, Kansai og E-kwip er tilgængelige på Salontotal.dk. Priserne på sakse varierer fra mærke til mærke. På Salontotal.dk tilbyder vi den første frisørsaks til 39,95 € stykket. Du kan også finde frisørsaksesæt på Salontotal.dk. Med en effileer saks kan du tynde ud i håret og skabe en smuk gradient. Vi tilbyder premier effileersakse fra €49,95 pr. stk. i forskellige mærker som Joewell og Comair.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Den fineste model af frisørsakse

Det er forskelligt for alle, hvilken saks der fungerer bedst for en person. Nogle frisører foretrækker et bestemt mærke eller en bestemt type saks. Frisørsakse er fremstillet af forskellige typer stål. Når du køber en saks, er det vigtigt at være opmærksom på HRC, som står for Hardness Rockwell C stål. De fleste sakse har den klassiske lillefingerstøtte; et stykke metal bag højre øje. Denne lillefingerstøtte sikrer, at den er vægtbærende. Desuden er designet vigtigt; vil du vælge en saks med normalt eller ergonomisk greb? Forskellen i greb kan gøre arbejdet mere behageligt eller hurtigere: Det er det, der passer bedst til dig.

Størrelser af sakse

Frisørsakse angives ofte i tommer. Jo større saks du bruger, jo hurtigere vil du se resultater, jo større saks. Tommerne beskriver klippeområdet, så jo større klippeområdet er, jo mere hår kan du klippe. På Salontotal.dk har vi en saks på mellem 5 og 6,5 tommer. Den mest almindelige størrelse saks er 5,5 tommer, hvilket svarer til 14 cm.

Køb frisørsakse hos Salontotal.dk

Du er kommet til det rette sted på Salontotal.dk, hvis du ønsker forskellige muligheder og funktioner inden for frisørsakse. Ud over alle de sakse og knive, vi tilbyder, har vi mange andre fordele. Du har f.eks. gratis forsendelse, når du bestiller for 35 € eller mere. Følgende gælder: bestilt inden kl. 22.00 fra søndag til fredag aften, leveres i morgen. Desuden har vi Thuiswinkel Waarborg-certifikatet og får 9,4 fra de personer, der har bestilt før dig.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.