gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Goldwell

Inden for hårpleje er Goldwell synonymt med innovation, kvalitet og stil. Uanset om det drejer sig om hårfarvning, hårpleje, stylingprodukter, balsam eller shampoo, er der garanti for professionelle resultater med Goldwells produkter. Mærket kan prale af en teknisk kant, der muliggør en moderne måde at arbejde på. Og fordi Goldwells produkter nu også fås til hjemmebrug, kan du pleje og style dit hår med de samme produkter som din stylist og tage en salonoplevelse med hjem! Læs mere >> Goldwell

Sortering

Pr. Side
Goldwell
 • se alt
 • se mindre
Hårtype
 • se alt
 • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Kategori
 • se alt
 • se mindre
Pris
 • se alt
 • se mindre

Egenskaber Goldwell

 • Professionelt salonmærke
 • Bredt produktsortiment
 • Innovativ og progressiv
 • Ekspert i hår- og farvepleje
 • Kraftfulde stylingprodukter

Egenskaber Goldwell

 • Professionelt salonmærke
 • Bredt produktsortiment
 • Innovativ og progressiv
 • Ekspert i hår- og farvepleje
 • Kraftfulde stylingprodukter

Goldwells vision

Siden 1948 har Goldwell perfektioneret kunsten at pleje hår. Hans Erich Dotter begyndte med en vision om at skabe produkter, der ikke kun var effektive, men også skånsomme mod håret. I dag er den vision stadig levende i hvert eneste produkt. Goldwell er ikke bare et brand: Det er en partner for stylister over hele verden med en dyb forståelse af hårplejens kunst og videnskab.

Goldwell Shampoo

Uanset om du har glat, farvet eller krøllet hår, kan du finde den rigtige shampoo til at rense og pleje dit hår hos Goldwell! Faktisk har mærket mange forskellige shampooer i sit sortiment. Har du for eksempel tørt hår, som godt kunne bruge lidt smidighed og glans? Så er Goldwell Dualsenses Shampoo lige noget for dig! Leder du stadig efter en shampoo, der beskytter dit farvede hår mod at falme og renser det skånsomt? Så skal du gå efter Goldwell Kerasilk Shampoo.

Ud over et bredt udvalg af shampooer finder du også fine conditioners, hårmasker og serummer, der plejer dit hår optimalt!

Goldwell Creative Texture

Et populært produkt er Goldwell Creative Texture. Dette produkt giver dit hår luftig tekstur, opfrisker volumen og er perfekt til at restyle dit hår senere på dagen. Produktet er nemt at bruge; du sprayer det på tørt hår og styler det som ønsket. En stor fordel: sprayen giver ikke kun tekstur, men beskytter også håret mod varme og UV-stråling.

Goldwell Styling

Selvfølgelig må fine stylingprodukter ikke mangle i din hårrutine! Styling af håret giver liv til en klipning og dens farve. Hos Goldwell finder du mange produkter, som du kan bruge til at skabe dit ønskede look. Vælg for eksempel Goldwell Roughman, hvis du er på udkig efter en stylingcreme, der plejer dit hår og giver styrke uden at skade din farve og/eller dit hårs struktur. Eller gå efter en Goldwell hårspray, så dit hår får en smuk glans og holder sig i form hele dagen!

Køb Goldwell-produkter

Vil du bestille Goldwell-produkter i dag og skabe de fedeste looks i morgen? Bestil inden kl. 22.00, så bliver dine produkter leveret i morgen. Sammen med vores partner PostNL gør vi vores yderste for at levere til den lovede tid, forudsat at produktet er på lager. Når din ordre er €35 eller højere, sender vi din ordre gratis. Køb Goldwell hos Salontopper!

Hvis du har spørgsmål om et produkt, eller hvis noget er uklart, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice er tilgængelig man-fre fra 09:00 til 21:00, på lørdage fra 10:00 til 16:00. Gå til kontakt for at finde telefonnummer og e-mailadresse. Vi glæder os til at hjælpe dig!

God fornøjelse med at shoppe!

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken Goldwell Shampoo er bedst?

Det afhænger af din hårstruktur og det ønskede resultat! Goldwell har en shampoo til enhver hårtype.

Er Goldwells produkter gode?

Ja, Goldwells produkter er gode og professionelle! Oprindeligt var produkterne kun beregnet til salonbrug, men efter stor efterspørgsel fra kunderne er Goldwell nu også tilgængelig til hjemmebrug.

Er Goldwell vegansk?

Nej, Goldwell er ikke et vegansk mærke. Er du på udkig efter veganske hårprodukter? Så tjek vores Vegan-side.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.