gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Vitaminer til håret

Forbedr dit hårs tilstand ved at bruge hårvitaminer. Stimuler hårvækst, forebyg hårknæk og hårtab. Dit hår vil se sundere, stærkere og mere skinnende ud! Du vil også have det bedste for dit hår, ikke? Salontotal.dk Du kan shoppe hårvitaminer nu på .

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Problemer med hovedbunden
Ingredienser
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

De bedste hårvitaminer

De bedste hårvitaminer er forskellige for alle. Salontotal.dk Er du på udkig efter hårvitaminer til at forebygge hårbrud eller til at stimulere hårvækst? har et bredt udvalg af forskellige hårvitaminer. Ud over at forbedre håret indefra er det også vigtigt at pleje håret udefra. Brug derfor ud over hårvitaminer et godt hårplejeprodukt . Gør dit hår stærkere og sundere med de rigtige produkter!

En af vores hårvitaminer på andenpladsen er Foligain Hair Stimulating Supplement. Disse kosttilskud indeholder DHT-blokkere, mineraler og vitaminer. Det stimulerer hårvæksten og sikrer et tykkere, fyldigere og sundere hår. Vil du udover at forbedre dit hår også sikre dig, at dine negle og din hud bliver smukkere? Så er Mediceuticals Bao-Med-kosttilskud det, du har brug for. Disse kapsler er rige på mineraler og vitaminer, der forbedrer hud, hår og negle.

Før du bruger hårvitaminerne, skal du sørge for at læse instruktionerne om, hvordan du bruger dem korrekt!

Resultaterne

Du skal have lidt tålmodighed, før du begynder at se resultater. Efter en periode på ca. 3 til 6 måneder kan det begynde at ændre dit hår synligt. Håret stimuleres til at vokse, det forhindrer hårbrud, og du lider mindre af hårtab. Når du bruger det, begynder dit hår at se sundere ud og føles stærkere og fyldigere. Nyd smukt og sundt hår!

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke vitaminer vælger du til dit hår?

For at få smukt hår indefra er hårvitaminer et must! De sikrer et stærkt, skinnende og sundt hår. Og det bedste af det hele? De er ofte også superlækre. Så forkæl dit hår og dig selv!

Hvilket vitamin får dit hår til at vokse hurtigere?

Hårvitaminer kan virkelig give dit hår et boost! De forbedrer hårets tilstand, stimulerer væksten og forebygger brud. Så hvis du drømmer om langt, skinnende hår, er hårvitaminer din nye bedste ven.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.