gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hår vitaminer

Forbedr dit hårs tilstand ved at bruge hårvitaminer. Stimulerer hårvækst, forhindrer hårbrud og hårtab. Håret vil se sundere, stærkere og mere skinnende ud! Du vil også have det bedste for dit hår, ikke sandt? Du kan shoppe hårvitaminer nu på Salontotal.dk.


De bedste hårvitaminer

De bedste hårvitaminer er forskellige for alle. Leder du efter hårvitaminer til at forebygge hårbrud eller stimulere hårvækst? Salontotal.dk har et bredt udvalg af forskellige hårvitaminer. Ud over at forbedre håret indefra er det også vigtigt at pleje håret udefra. Derfor skal du ud over hårvitaminer bruge et godt hårplejeprodukt. Gør dit hår stærkere og sundere med de rigtige produkter!

En af vores hår vitaminer runner-up er Foligain Hair Stimulating Supplement. Disse kosttilskud indeholder DHT-blokkere, mineraler og vitaminer. De stimulerer hårvæksten og gør samtidig dit hår tykkere, fyldigere og sundere. Vil du ud over at forbedre dit hår også sikre dig, at dine negle og din hud bliver smukkere? Så er Mediceuticals Bao-Med Supplementen det, du har brug for. Disse kapsler er rige på mineraler og vitaminer, der forbedrer hud, hår og negle.

Før du bruger hårvitaminerne, skal du sørge for at læse vejledningen om, hvordan du bruger dem korrekt!

Resultaterne

Du skal have lidt tålmodighed, før du begynder at se resultater. Efter en periode på ca. 3 til 6 måneder kan det begynde at ændre dit hår synligt. Håret stimuleres til at vokse, det forhindrer hårbrud, og du lider mindre hårtab. Ved at bruge det begynder dit hår at se sundere ud og føles stærkere og fyldigere. Nyd smukt og sundt hår!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.