gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Farve gel

En sjov farve til en festival eller bare til at prøve: Farve gel kan give din frisure en munter og frisk opfriskning. Colour gel er ideel til at style håret og give det en trendy forandring på samme tid. Du behøver ikke at farve dit hår, da det er en vask. På Salontotal.dk har vi farve gel fra de bedste mærker som Goldwell og La Riche. Udforsk Salontotal.dk 's sortiment nu og nyd din flotte farvede hårpragt

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris
Brand

Brug af en farve gel

En farggel er en type hårfarve, der påføres som en gel og derefter skal vaskes ud. Det er ikke en permanent hårfarve, så det skader ikke dit hår. Det er meget nemt at påføre farven. Det er vigtigt at vaske og tørre dit hår godt, før du går i gang, så du sikrer dig, at gelen kan sidde godt fast. Red derefter håret grundigt igennem og fordel gelen i håret med en børste. For at undgå, at gelen trænger ind i dit tøj, kan du lægge en kappe eller et gammelt håndklæde over dine skuldre. På produktets emballage kan du se, hvor længe gelen skal absorberes, hvilket varierer fra mærke til mærke. Skyl derefter farvegelen ud med varmt vand og brug en balsam til at pleje dit hår.

Forskellige farver

Der findes forskellige typer af farver. Det er vigtigt at vælge et produkt, som du kan lide, men det er klogt at overveje, om farven passer til din hårtype. Nogle geler er specielt udviklet til blondt hår, mens andre er bedre egnet til mørkere hår. Der findes også farvegeler i forskellige nuancer, så du kan vælge mellem diskrete highlights eller en lys farve, der fanger øjnene.

Bestil farve gel fra Salontotal.dk

Colour gel er en fantastisk måde at give dit hår en opfriskning uden at farve dit hår med permanent hårfarve. Hvis du er blevet begejstret, kan du bestille forskellige farver og mærker på Salontotal.dk. Hvis du bestiller for over 35 €, får du gratis levering. Vores kundeservice står til rådighed for alle dine spørgsmål fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00. Vi hjælper dig gerne!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.