gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Comair

Comair er den bedste leverandør af alle frisørartikler. Mærket har til formål at udvikle innovative og trendy produkter af høj kvalitet. Personalet har altid i tankerne, at prisen skal være rimelig og overkommelig. For at sikre dig den bedste kvalitet arbejder Comair Hair sammen med de bedste internationale topfrisører. Desuden er mærket altid opmærksom på udviklingen på markedet og på kundernes ønsker. Leder du efter en Comair hårtørrer, klipper eller kam? På Salontotal.dk sælger vi det hele! Så opdag hurtigt udvalget. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Comairs produktsortiment

Vores udvalg af Comair-produkter er meget bredt. En professionel frisør kan henvende sig til dette mærke for at få et komplet sortiment, herunder salonudstyr. Salontopper har derfor lavet et fint og bekvemt udvalg af de bedste Comair-produkter.

Comair Slim Hårtørrer

Vores absolutte topfavorit er Comair Slim 1800 Ionic hårtørrer i sort og mint. Disse hårtørrere af høj kvalitet med ionteknologi har en kraftig vekselstrømsmotor og er velegnede til professionel brug. Med 2 strømindstillinger, 2 krigsindstillinger og en kold indstilling kan du gå begge veje med denne hårtørrer! Ud over de 2 forskellige fastgørelsesdele/mundstykker og det hængende øje har denne enhed også en ekstra lang og sikker ledning. Det giver dig mulighed for at arbejde effektivt med den.

Comair Hårtørrer 2 Go

Er du meget på farten? Comair Hair Dryer 2 Go er hårtørreren, når det kommer til nem transport. Denne Comair Hair hårtørrer vejer 178 gram og er udstyret med en medfølgende rejsetaske og har hastighedsindstillinger, temperaturindstillinger, en 2 meter ledning og en separat diffuser.

Comair-kategorier og prisklasser

Uanset om du leder efter en hårtrimmer, glattejern, frisørcykel, malerbakker, aluminiumsfolie, airstyler, engangshandsker, blondinepulver osv.: du finder det på Salontotal.dk! Og hvis du ikke er frisør, men gerne vil drage fordel af disse fantastiske kvalitetsprodukter, kan du selvfølgelig også! Vi har fine Comair-produkter til enhver pengepung, så du er velkommen til at kigge på vores sortiment.

Køb Comair-produkter fra Salontotal.dk

Har vi formået at begejstre dig for det fantastiske frisørmærke Comair? Fantastisk! Hvis du bestiller hos Salontotal.dk, får du alle mulige fordele. Du har f.eks. gratis forsendelse, hvis du bestiller for 35 € eller mere. Og hvis du bestiller søndag til fredag inden kl. 22.00, vil vi og leveringsservice gøre vores bedste for at levere den til dig næste dag. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.