gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Comair hår

Comair er den rette leverandør af alle frisørartikler. Mærket har til opgave at udvikle innovative og trendy produkter af høj kvalitet. I den forbindelse har personalet altid i tankerne, at prisen skal være rimelig og overkommelig. For at sikre dig den bedste kvalitet arbejder Comair Hair sammen med de bedste internationale topfrisører. Desuden er mærket altid optaget af udviklingen på markedet og kundernes ønsker. Så er du på udkig efter en Comair hårtørrer, klipper eller kam? På Salontotal.dk sælger vi det hele! Så gå hurtigt på opdagelse i udvalget. Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Problemer med håret
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Comair hårproduktserie

Vores udvalg af Comair hårprodukter er meget bredt. Professionelle frisører kan henvende sig til dette mærke for at få et komplet inventar, herunder saloninventar. Salontotal.dk har derfor lavet et flot og overskueligt udvalg af de bedste Comair produkter. Uanset om du er på udkig efter Comair hårplejeprodukter, stylingredskaber eller salonudstyr, finder du på Salontotal.dk et flot udvalg af de bedste produkter. Vi har nøje udvalgt på kvalitet og brugervenlighed, så du som professionel frisør altid har det bedste materiale til din rådighed.

Comair folie

Comair folie er designet til at blive brugt under hårfarvning og highlights. Det giver en række fordele i forhold til traditionelle metoder som kamme og børster. Ved at bruge hårfolie kan frisøren dele håret op i sektioner og påføre farven eller highlights præcist på specifikke dele af håret. Dette sikrer en ensartet farvning eller fremhævning og forhindrer, at der opstår pletter på andre dele af håret.

Ud over hårfolier tilbyder Comair også andre frisørartikler og tilbehør som f.eks. frisørsakse, kamme, børster, hårtørrere og meget mere. Mærket er engageret i innovation og udvikler konstant nye produkter for at imødekomme de professionelle frisørers og stylisters behov.

Comair Slim Hårtørrer

Vores absolutte topfavorit er Comair Slim 1800 Ionic hårtørrer i sort og mint. Med ionteknologi har disse højkvalitets hårtørrere en kraftig AC-motor og er velegnet til professionel brug. Med 2 strømindstillinger, 2 krigsindstillinger og en kold indstilling kan du gå begge veje med denne hårtørrer! Udover de 2 forskellige vedhæftede dele/mundstykker og det hængende øje har denne enhed også en ekstra lang og sikker ledning. Dette gør det muligt for dig at arbejde effektivt med den.

Comair Hårtørrer 2 Go

Er du meget på farten? Comair Hair Dryer 2 Go er hårtørreren, når det kommer til nem transport. Denne Comair Hårtørrer vejer 178 gram og har en medfølgende rejsetaske, og den har hastighedsindstillinger, temperaturindstillinger og, en 2 meter lang ledning og en separat diffusor.

Comair-produkter af høj kvalitet

Comair er et anerkendt mærke i frisørverdenen og er kendt for sine hårprodukter og salonudstyr af høj kvalitet. Comair-produkterne er af høj kvalitet og er specielt designet til at opfylde de krav, som professionelle frisører stiller. Fra kamme og børster til hårtørrere og krøllejern er Comairs produkter fremstillet med de nyeste teknologier og materialer, hvilket gør dem holdbare og pålidelige. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren professionel frisør, sikrer Comair-produkterne dig den bedste kvalitet og de bedste resultater.

Comair kategorier og prisklasser

Uanset om du er på udkig efter en hårtrimmer, glattejern, frisørcykel, farvebakker, aluminiumsfolie, airstyler, engangshandsker, blondinepulver og så videre: du finder det på Salontotal.dk! Og hvis du ikke er frisør, men gerne vil benytte dig af disse fantastiske kvalitetsprodukter, kan du naturligvis også! Vi har fine Comair-produkter til enhver pengepung, så du er velkommen til at kigge rundt i vores sortiment.

Køb Comair produkter fra Salontotal.dk

Har vi formået at begejstre dig for det fantastiske frisørmærke Comair? Fedt! Hvis du bestiller hos Salontotal.dk, får du alle mulige fordele. For eksempel har du gratis fragt, hvis du bestiller for 35 kr. eller mere. Og hvis du bestiller søndag til fredag inden kl. 22.00, vil vi og leveringsservice gøre vores yderste for at levere den til dig næste dag. Har du spørgsmål om et produkt eller andre ting? Så kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra 9:00 til 21:00 og lørdag fra 10:00 til 16:00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.