gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Spray til varmebeskyttelse

En god varmebeskyttelsesspray er et must, når man arbejder med varmeredskaber. Disse sprays indeholder ingredienser, der beskytter hårets overflade. Det fordeler varmen mere jævnt og gør mindre skade på håret. Derudover plejer varmebeskyttende spray dit hår yderligere, så det tørrer mindre ud på grund af varmen. Husk, at disse sprays reducerer skaden og dermed ikke stopper den helt. Derfor skal du altid være forsigtig, når du bruger varmeapparater, og ikke bruge dem for ofte. De bedste varmebeskyttende sprays finder du på Salontotal.dk, så tag et kig på vores store udvalg.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med hår
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Typer af varmebeskyttende spray

Vi har varmebeskyttende spray fra over 50 forskellige mærker i vores sortiment, så vi kan næsten garantere, at der er en spray, der fungerer perfekt for dig! Kendte mærker er Goldwell, Keune, L'Oréal eller Wella, men der er mange flere topmærker. Vi har forskellige priskategorier, som du nemt kan angive i filtermenuen. Varmebeskyttelsessprayen er heller ikke den eneste form for varmebeskyttelse. Vi sælger også cremer, masker, olier, serummer, you name it. På Salontotal.dk kan du altid være sikker på, at du har masser af valgmuligheder og altid vælger produkter af høj kvalitet!

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bruger man varmebeskyttelsesspray?

For at bruge varmebeskyttelsesspray skal du spraye den jævnt på tørt eller fugtigt hår, før du bruger varmekilden, såsom et glattejern eller en hårtørrer. Sørg for også at påføre sprayen i spidser og længder. Lad det tørre, før du bruger stylingredskaber for at beskytte dit hår mod de skadelige virkninger af varme.

Hvilken varmebeskyttelse er god?

Gode varmebeskyttende sprays indeholder silikoner og polymerer, som beskytter håret mod varme. Populære mærker som GHD, Wella Professionals og L'Oréal tilbyder gode muligheder. Valget afhænger af din hårtype og dit budget. Vælg en spray med den rigtige formel og varmebestandighed til dine stylingbehov for at beskytte dit hår mod varmeskader.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.