gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Spray til beskyttelse mod varme

En god varmebeskyttelsesspray er et must, når du arbejder med varmeværktøj. Disse sprays indeholder ingredienser, der beskytter hårets overflade. Det fordeler varmen mere jævnt og skader håret mindre. Desuden giver varmebeskyttelsessprays dit hår yderligere næring, så det tørrer mindre ud på grund af varmen. Husk, at disse sprays reducerer skaderne og således ikke stopper dem helt. Vær derfor altid forsigtig, når du bruger varmeapparater, og brug dem ikke for ofte. De bedste varmebeskyttelsessprays finder du hos Salontopper, så tag et kig på vores store udvalg.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med hår
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Typer af varmebeskyttelsesspray

Vi har varmebeskyttelsesspray fra over 50 forskellige mærker i vores sortiment, så vi kan næsten helt garantere, at der er en spray, der fungerer perfekt til dig! Kendte mærker er Goldwell, Keune, L'Oréal og Wella, men der findes mange andre topmærker. Vi har forskellige priskategorier, som du nemt kan angive i filtermenuen. Desuden er varmebeskyttelsesspray ikke den eneste form for varmebeskytter. Vi sælger også cremer, masker, olier, serum og meget mere. Hos Salontopper kan du altid være sikker på, at du har et stort udvalg og altid vælger produkter af høj kvalitet!

Køb Heat protection spray fra Salontopper

Har du brug for ekstra beskyttelse af dit hår mod skader med en varmebeskyttelsesspray fra Salontopper? Hos os har du et bredt udvalg af forskellige typer og mærker. Derfor er vi næsten sikre på, at dit perfekte produkt er blandt dem. Hvis du køber flere produkter til en værdi af 35 € eller mere, betaler du ikke længere forsendelsesomkostninger. Hvis du afgiver din bestilling inden kl. 22.00 søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere den til dit hjem allerede næste dag. Har du spørgsmål om et produkt eller andre spørgsmål? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.