gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

 

 

Maria Nila

Maria Nila er et af de første hårplejebrands, der tilbyder hårprodukter, som er venlige og bæredygtige for verden og vores miljø. Det gør de på en professionel, bevidst og legende måde: ved at producere 100% vegansk hårpleje i Sverige. Maria Nilas produkter er udviklet af kærlighed til dyr, fordi Maria Nila mener, at dyr ikke bør indgå i hårplejeprodukter. Derfor tilbyder mærket vegansk skønhed af høj kvalitet, hvilket gør det nemt for alle at tage et skridt i retning af en mere bæredygtig og venlig verden. Salontotal.dk har et helt sortiment fyldt med disse fine produkter, så opdag din nye favorit nu! Læs mere >>

Sortering

Pr. Side
Maria Nila
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Problemer med hovedbunden
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Maria Nila: socialt ansvarlig

Maria Nila sikrer, at alle produkter, produktprocesser og arbejdsforhold er optimale. Det skyldes, at mærket har egen produktudvikling og produktion og sender produkter fra deres fabrik i Helsingborg til hele verden. Som følge heraf garanterer Maria Nila sunde arbejdsforhold samt formler og produkter af høj kvalitet. Mærket er også certificeret af The Vegan Society, PETA og Leaping Bunny. Det er dyrevelfærdsorganisationer, der garanterer forbrugerne, at produkterne er grusomhedsfrie og veganske.

Maria Nila produkter

Leder du efter naturlige hårprodukter, der er veganske, sulfat- og parabenefrie samt miljøvenlige? Så er Maria Nila det rette mærke for dig. Maria Nila har ni linjer, der alle er veganske! Du kan f.eks. vælge mellem Maria Nila Colour-linjen for de sødeste farvemasker. Vælg Head & Hair Heal for en beroligende effekt eller Luminous Colour for at booste og beskytte din hårfarve. Minerals er velegnet til et perfekt stylet look, og Pure Volume tilføjer volumen. Vælg Sheer Silver, hvis du er på udkig efter en fin vegansk silver shampoo, og vælg Structure Repair, hvis du vil reparere ødelagt hår. True Soft er perfekt til silkeblødt hår, og de løse stylingprodukter vil forme dit hår smukt. Maria Nila: veganske hårprodukter af meget høj kvalitet.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.