gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Parfumer til mænd

Giv dig selv en god duft ved at bruge en parfume. Uanset om du bruger en parfume hver dag eller kun til særlige lejligheder, har vi de perfekte herreparfumer til alle øjeblikke. Køb dine favoritparfumer til mænd nu på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

De bedste herreparfumer til mænd

En duft er meget personlig, og derfor er det svært at sige, hvad de bedste herreparfumer er. Foretrækker du tunge herreparfumer eller en sød eller frisk duft? I vores sortiment finder du flere skønne dufte til mænd. Er du ved at vælge en ny parfume til en særlig lejlighed, f.eks. til en date eller din bryllupsdag? Eller er du på udkig efter lækre herreparfumer, som du kan bruge på arbejdet, men også til en aften i byen? Så er Salontotal.dk det rette sted at være. Vælg din yndlingsparfume, og lad andre og dig selv nyde en lækker duft!

Gavetip: En parfume er altid rar at give og endnu rarere at få. Vælg den velkendte duft eller vælg noget anderledes.

Forskellige typer af herreparfumer

Der findes naturligvis mange forskellige typer af herreparfumer til mænd. Du kan vælge den duft, du kan lide, og som passer til dig. Der findes også Eau de Toilette- og Eau de Parfum-dufte til mænd, men hvad er forskellen? En Eau de Toilette har en lavere koncentration af duftkomponenter, og denne duft forsvinder generelt lidt hurtigere fra huden. Hvis du sprayer en Eau de Parfum, som har en højere koncentration af duftkomponenter, vil du kunne lugte duften af din parfume længere.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.