gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! mængde priser

Betaling

På Salontotal.dk kan du bruge forskellige betalingsmetoder. Vi arbejder sammen med betalingstjenesteudbyderen MultiSafepay for at behandle betalinger. MultiSafepay har truffet moderne sikkerhedsforanstaltninger, så dine data er beskyttet under en transaktion. Dette betyder, at alle betalinger går gennem en sikker SSL-forbindelse.

For alle betalingsmetoder modtager vi straks en bekræftelse af din betaling og kan direkte fortsætte med at behandle din ordre. Alle betalingsmetoder er gratis!

Kreditkort
Betal blot for din ordre via dit MasterCard-, Visa-, Maestro- eller American Express-kreditkort.

PayPal
Hvis du har en PayPal-konto, kan du betale for alle dine online køb med din e-mail-adresse.

Apple Pay
Hvis du har en Apple-enhed, kan du nemt betale via Apple Pay. Det har aldrig været lettere at betale med din iPhone, iPad, Apple Watch eller MacBook!

Bankoverførsel
Du kan overføre det samlede beløb en gang ved hjælp af en almindelig bankoverførsel. Bemærk, at behandlingstiden for din betaling kan tage op til 2-3 arbejdsdage.

Når du har placeret ordren, modtager du automatisk oplysningerne om en bankoverførsel. Når vi betaler med bankoverførsel, kan vi ikke behandle din ordre med det samme, og det vil derfor tage længere tid, før din ordre sendes.

at ansøge