gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Moser

Er du på udkig efter et fint stylingværktøj til at style dit hår eller skæg optimalt? Så hvorfor ikke bruge et værktøj fra Moser! Dette mærke leverer værktøj af god kvalitet, som du vil have glæde af i lang tid. Køb hele Mosers sortiment, herunder ladestationer eller skærehoveder, hos Salontopper.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Mærket Moser

Moser har til formål at give alle det perfekte værktøj gennem teknisk innovation og fortsat produktudvikling. Mærket er en del af Wahl Clipper Corporation, der er internationalt førende inden for hårstylingapparater. Alt MOSER professionelt værktøj er fremstillet i Tyskland og distribueres derfra over hele verden. MOSER tilbyder de mest professionelle produkter og værktøjer til stylister og forbrugere.

Kvaliteten af Moser

Et fint stylingværktøj er faktisk uundværligt, når du skal style dit hår. Moser har i årevis skabt førsteklasses kvalitetsværktøj med innovativ teknologi. Værktøjet er designet med fokus på holdbarhed og opfylder høje professionelle standarder. Før mærket tilføjer et produkt til sit sortiment, bliver det testet af frisører over hele verden. Med Moser-værktøj er der garanti for fremragende skæreydelse. Takket være det brede udvalg af eksklusive hårklippere, trimmere, glattejern, krøllejern og hårtørrere kan enhver professionel eller forbruger arbejde med de enheder, der er nødvendige for at style håret.

Populære produkter

Moser har en række stylingredskaber i deres sortiment, som er meget populære og elsket af både professionelle og forbrugere. Nogle af disse stylingværktøjer er:

  • Moser 1400 Black har været en af de mest solgte i årevis. Denne alt-i-en-bladklipper er et absolut musthave til styling af dit hår eller skæg. Klippemaskinen kan justeres i 5 positioner fra 0,7 mm til 3 mm og leveres med en plastikkam, olie og en praktisk rengøringsbørste.
  • Moser ChroMini Pro 2 - 1591 Trimmer Black er fantastisk til at skabe skarpe konturer eller trimme hår væk på vanskelige steder. Trimmeren har en klippelængde på 0,3 mm og har en kraftig motor, så du hurtigt kan skabe rene og elegante resultater.
  • Moser Curling Iron Pro 2 13-25mm har en titaniumbelægning, der sikrer en skånsom styling og en smuk fløjlsglans i håret. Dette krøllejern skaber naturlige krøller, er allerede varmt inden for 30 sekunder og leveres med en stylinghandske, der gør det lettere at skabe den rigtige krølle.
  • Moser CeraStyle Pro Straight White skaber silkeblankt, skinnende hår og skaber nemt smukke krøller, bløde bølger eller glat hår. Tangen bruger en keramisk teknologi, som sikrer en skånsom styling og kun tager 30 sekunder at varme op.

Køb Moser-værktøj hos Salontopper

Er du på udkig efter et kvalitetsværktøj, der holder længe? Så bestil en fra Moser!

Hvis du bestiller din favorit inden kl. 23:59 søndag til torsdag aften eller inden kl. 22:00 fredag aften, bliver din ordre leveret i morgen! Sammen med vores partner PostNL gør vi vores yderste for at overholde den leveringstid, som vi har lovet dig, forudsat at produktet er på lager. Hvis din ordre er på 35 € eller derover, sender vi din ordre gratis.

God fornøjelse med at shoppe hos Salontopper!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.