gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Blondt pulver

Har du brug for en lysere farve i dit hår? Blondpulver kan lysne dit hår smukt. Ideel til at farve dit hår og selv vælge farven. Uanset om du ønsker at lysne det, fordi det er sommer eller vinter, er det meget nemt med blegningspulver. På Salontotal.dk finder du et bredt udvalg af forskellige varianter af blondinepulver, så du kan stråle med dit blonde hår.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Sådan fungerer det.

Afblegning af hår med blondpulver skal gøres omhyggeligt, for du vil selvfølgelig ikke have, at det bliver forkert. Det blonde pulver blandes sammen med hydrogenperoxid for at lysne håret. Tilføj om nødvendigt en farvekorrektor for at sikre, at dit hår ikke får en anden farve. Salontotal.dk har forskellige pulvere med forskellig styrke. Goldwell Oxycur Platin Dust-Free Blonde Powder kan f.eks. affarve håret op til 7 farvehøjder med den bedst mulige mildhed. Indblødningstiden afhænger af den ønskede effekt og hårets aktuelle farve. Derfor skal du altid kontrollere dit hår regelmæssigt under affarvningen. Blegningspulveret skaber lyse blonde farver til de smukkeste friske blonde klip! For at sikre dig, at dit hår ikke får et gult skær, kan du starte med en silver shampoo. På denne måde kan du nyde dine nye låse i lang tid.

Pleje efter blondering

Når du har brugt blondinepulver, er det vigtigt at pleje dit hår intensivt. Brug plejende og reparerende produkter efter behandlingen. Der findes særlige plejeprodukter, der er velegnede til farvet hår. Tænk på en shampoo, balsam og en dejlig plejende hårmaske er også godt for dit nyligt farvede hår. De særlige produkter til farvet hår sikrer, at du kan nyde din nye farve så længe som muligt. Med den rette pleje af dine farvede lokker vil dit hår stråle.

Køb blegningspulver på Salontotal.dk

Er du klar til et nyt hårlook? Så bestil farvepulver fra Salontotal.dk i dag og få glæde af alle vores fordele! For hvis du bestiller inden kl. 23.59 fra søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere dit yndlingsprodukt til dit hjem allerede næste dag. Og hvis du bestiller for 35 € eller mere, dækker vi forsendelsesomkostningerne. Du kan også kontakte os når som helst med alle dine spørgsmål. Du kan kontakte vores kundeservice mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.