gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Bondi Sands

Bondi Sands tilbyder alt fra selvbrunerprodukter og solcreme til kropsvask. Det australske mærke er kendt for sine produkter, der plejer din solbrune hud og får den til at stråle. Bondi Sands-produkterne er nemme at anvende og har en skøn duft. Desuden beskytter de fleste produkter din hud, da de indeholder SPF. Oplev Bondi Sands-produkterne på Salontotal.dk og lad din hud stråle.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Egenskaber Bondi Sands

  • Selvbruner
  • Naturlige ingredienser
  • Hydrerer
  • Til forskellige hudtyper

Egenskaber Bondi Sands

  • Selvbruner
  • Naturlige ingredienser
  • Hydrerer
  • Til forskellige hudtyper

Bondi Sands' produktsortiment

Hvis du ønsker en smuk, naturlig og solbeskinnet hud, er Bondi Sands det rette sted at gå hen. Sortimentet omfatter forskellige typer selvbruner i flere varianter. De har dem f.eks. i mousser, lotioner og sprays. Alle disse produkter er velegnede til forskellige hudtyper og ønskede resultater. Udover selvbruner har mærket også en kollektion af produkter, der plejer huden efter at have været i solen. Du kan f.eks. pleje din hud nemt og nænsomt med after sun-geler og fugtighedsgivende mælk. Kropsvask, scrubs og lotioner vil gøre din hud blød, glat og strålende.

Produkter til støtte

Udover produkter som selvbruner har mærket også mange støtteprodukter i sit sortiment. Bondi Sands Application Mitt giver dig f.eks. mulighed for at påføre en jævn, stribefri og fejlfri solbrændthed. Desuden holder den dine hænder rene. Denne Application Mitt er også vaskbar og kan bruges oftere.

Produktfordele

En af de største fordele ved Bondi Sands er, at mærket bruger mange naturlige ingredienser. For eksempel finder du ingredienser som aloe vera, kokosolie og E-vitamin i produkterne. Disse er ideelle til at fugte og pleje huden. Desuden er produkterne fri for skadelige ingredienser. Som følge heraf er mærkets produkter sikre at bruge på din hud.

Om mærket

Bondi Sands er et australsk mærke, der har specialiseret sig i at producere selvbrunerprodukter. Mærket tilbyder også andre produkter til en strålende, solbeskinnet hud. Dets naturlige ingredienser gør det ideelt til personer med normal og følsom hud.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.