gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Wella hårspray

Når det gælder om at skabe smukke frisurer, der holder hele dagen, er Wella Hairspray uundværlig. Wella er et betroet mærke i hårplejebranchen og har et bredt sortiment. Med en Wella-hårspray kan du nemt style dit hår, så det passer til dine behov. Oplev Wella hårspray på Salontotal.dk og nyd det lange hold.

 

Sortering

Pr. Side
Wella Professionals
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Forskellige Wella hårspray

Uanset om du vil have en smart opsætning eller bare vil tilføje lidt ekstra volumen og hold til dit hverdagslook: Wella har den rigtige hårspray til dig. Sortimentet omfatter forskellige typer såsom lette og fleksible sprays til naturligt hold eller mere faste lakker, der giver langvarig kontrol uden at tynge håret ned.

Fordele ved Wella hårlakker

En stor fordel ved disse hårlakker er, at produktet er velegnet til alle hårtyper. Fra fint og glat hår til tykt og krøllet hår. De giver ikke kun hold, men også beskyttelse mod fugt, hvilket gør din frisure modstandsdygtig over for selv de mest fugtige forhold. Desuden har beholderne en fin forstøvning, som giver en jævn dækning. Desuden bliver håret ikke stift eller klistret. Det betyder, at du kan nyde en frisure, der føles naturlig hele dagen, uden at det ser ud, som om den er fuld af produkt.

Brug af Wella hårspray

Det er meget nemt at bruge Wella Hairspray. Når du har stylet dit hår til den ønskede frisure, holder du hårsprayen ca. 30 cm fra hovedet og sprayer et jævnt lag ud over håret. Start ved rødderne og arbejd dig ud mod spidserne for at sikre, at alle dele af din frisure er dækket. For ekstra hold kan du gentage processen på bestemte dele af dit hår. Lad hårsprayen tørre i et par sekunder, før du retter på håret. Nyd derefter en smukt stylet frisure, der holder formen hele dagen uden at miste sit naturlige look.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.