gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårtørrer

Leder du efter en hårtørrer af god kvalitet? Hos Salontotal.dk finder du et stort udvalg. Hvordan vælger du den hårtørrer, der passer bedst til dig? Find selv ud af, hvad du leder efter i enheden. Hvis du for eksempel ikke har en stikkontakt i nærheden, skal du være meget opmærksom på længden af kablet. Blæseeffekten er også en meget vigtig faktor, fordi den afgør, hvor hurtigt dit hår tørrer. Med en hårtørrer fra vores sortiment vil dit hår tørre smukt skinnende, og du vil have lidt arbejde at gøre!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Hårtørrerens formål

Til tørring af dit hår er stort set alle hårtørrere velegnede. Det, du skal tage hensyn til, er for eksempel dit hårs tykkelse. Afhængigt af det vælger du en mild eller stærk enhed. Der er også en række faktorer, der spiller ind, når du styler dit hår. Vil du style dit hår præcist med en føntørrer? Så er det nyttigt at have et smalt blæsemundstykke. Vil du tørre krøllet hår smukt? Så brug en diffuser. Det sikrer, at dit hår tørrer mere naturligt. Hvis du lider af tørt og kruset hår, skal du vælge en hårtørrer med ionisk teknologi. De negative ioner gør det mindre sandsynligt, at håret tørrer ud. Hvis du har følsomt eller farvet hår, skal du i stedet gå efter en keramisk hårtørrer. Med disse fordeles varmen jævnt i hele håret, så ingen tråde bliver overophedede. Det viser bare, hvor mange faktorer der kan spille ind!

Hyppighed af brug af hårtørrer

Afhængigt af hvor ofte du vil bruge hårtørreren, anbefaler vi en med AC- eller DC-motor. Hvis du vil bruge den næsten dagligt, skal du købe en med vekselstrømsmotor. Det vil beskytte dit hår og forhindre tørhed og krus. Det er vigtigt, fordi håret har meget lidt tid til at komme sig, hvis det føntørres dagligt. En AC-motor har også en længere levetid. Bruger du apparatet sjældnere? Så skal du vælge en DC-motor. Den er noget billigere, mindre i størrelse og lettere i vægt. Det er for eksempel meget praktisk at tage med på tur.

Ofte stillede spørgsmål om en hårtørrer

Hvad er en god hårtørrer?

Det afhænger helt af din hårtype og dine præferencer. Vil du for eksempel føntørre dit hår dagligt? Så skal du gå efter en hårtørrer med en AC-motor. Det beskytter dit hår og forebygger tørhed og krus. Bruger du hårtørreren en gang imellem? Så skal du vælge en DC-motor. Den er lidt billigere, mindre i størrelse og lettere i vægt.

Hvordan føntørrer du dit hår?

Start med håndklædetørt hår, og brug varmebeskyttelse. Red derefter håret grundigt igennem, og del det op i flere sektioner. Med tykt hår kan det være tre eller fire, med tyndere hår to. Begynd så at tørre nederst, og tag langsomt stykker af dit hår hver gang. Du kan bruge en børste eller kam til at gøre dette mere kontrolleret.

Hvilken hårtørrer til krøller?

I princippet kan du bruge en hvilken som helst hårtørrer til dine krøller, så længe den har en diffuser. Det giver dig mulighed for at tørre dit hår naturligt, uden at de smukke krøller filtrer sammen. Det forebygger også tørt og kruset hår.

Køb af hårtørrer: Hvad skal du være opmærksom på?

Når du køber en hårtørrer, skal du være opmærksom på dens styrke og særlige funktioner. Medarbejdere i hårbranchen anbefaler en minimumseffekt på 1750 watt. Det er fint til de fleste hårtyper. Hvis du har meget tykt hår, skal du købe en med 1900 eller 2000 watt. Så får du en hurtigere tørretid. Desuden kan en hårtørrer have ioniske og keramiske funktioner. Førstnævnte forhindrer udtørring, og sidstnævnte fordeler varmen mere jævnt over dit hoved.

Hvor varm bliver en hårtørrer?

En hårtørrer kan nå temperaturer helt op til 100 grader. Det afhænger selvfølgelig helt af den indstilling, du sætter apparatet på. For at minimere skaderne på dit hår anbefaler vi den lavest mulige temperatur. Det gør kun dit hår mindre hurtigt tørt.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.