gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårtørrer

Leder du efter en hårtørrer af god kvalitet? På Salontotal.dk finder du et bredt udvalg. Hvordan vælger du den hårtørrer, der passer bedst til dig? Find selv ud af, hvad du leder efter i apparatet. Hvis du f.eks. ikke har en stikkontakt i nærheden, skal du være meget opmærksom på kablens længde. Blæseeffekten er også en faktor, der er meget vigtig, da den er afgørende for, hvor hurtigt dit hår tørrer. Med en hårtørrer fra vores sortiment vil dit hår tørre smukt skinnende, og du vil have meget lidt arbejde at gøre!

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Formålet med hårtørreren

Til at tørre dit hår er stort set alle hårtørrere velegnede. Det, du skal tage hensyn til, er f.eks. din hårtykkelse. Afhængigt af det vælger du et mildt eller stærkt apparat. Der er også en række faktorer, som du skal tage hensyn til, når du styler dit hår. Ønsker du at style dit hår præcist med en hårtørrer? Så er det nyttigt at have et smalt blæsemundstykke. Ønsker du at tørre krøllet hår smukt? Så brug en diffuser. Det sikrer, at dit hår tørrer mere naturligt. Hvis du lider af tørt og kruset hår, skal du vælge en hårtørrer med ionisk teknologi. De negative ioner sørger for, at dit hår tørrer mindre hurtigt ud. Med følsomt eller farvet hår skal du i stedet kigge efter en keramisk hårtørrer. Med disse fordeles varmen jævnt i hele håret, så ingen hårstrå bliver overophedet. Det viser bare, hvor mange faktorer der kan spille ind!

Brugsfrekvens af hårtørrer

Afhængigt af hvor ofte du skal bruge hårtørreren, anbefaler vi en hårtørrer med en AC- eller DC-motor. Hvis du skal bruge den næsten dagligt, skal du købe en med en vekselstrømsmotor. Dette vil beskytte dit hår og forhindre tørhed og krus. Det er vigtigt, fordi håret har ikke meget tid til at komme sig, hvis det bliver føntørret dagligt. En AC-motor har også en længere levetid. Bruger du apparatet mindre ofte? Så skal du vælge en jævnstrømsmotor. Den er lidt lavere i pris, mindre i størrelse og er lettere i vægt. Det er meget praktisk at tage med dig, når du f.eks. er på rejse.

 

Ofte stillede spørgsmål om en hårtørrer

Hvad er en god hårtørrer?

Det afhænger helt af din hårtype og dine præferencer. Kan du f.eks. lide at føntørre dit hår dagligt? Så gå efter en hårtørrer med en vekselstrømsmotor. Det vil beskytte dit hår og forhindre tørhed og krus. Bruger du hårtørreren lejlighedsvis? Så skal du vælge en DC-motor. Den er lidt billigere, mindre i størrelse og lettere i vægt.

Hvordan føntørrer du dit hår?

Start med håndklædetørt hår, og brug varmebeskyttelse. Kæm derefter dit hår grundigt og del det op i flere sektioner. Med tykt hår kan det være tre eller fire, med tyndere hår to. Start derefter med at tørre nederst, og tag langsomt stykker af dit hår hver gang. Du kan bruge en børste eller en kam til at gøre dette på en mere kontrolleret måde.

Hvilken hårtørrer til krøller?

I princippet kan du bruge enhver hårtørrer til dine krøller, så længe den har en diffusor. Dette giver dig mulighed for at tørre dit hår naturligt uden at vikle den smukke flok krøller sammen. Det vil også forhindre tørt og kruset hår.

Køb af en hårtørrer: Hvad skal du være opmærksom på?

Når du køber en hårtørrer, skal du være opmærksom på dens effekt og særlige funktioner. Medarbejdere i hårbranchen anbefaler sådan en minimum wattydelse på 1750. Dette er fint til de fleste hårtyper. Hvis du har meget tykt hår, skal du købe en på 1900 eller 2000 watt. Så vil du få en hurtigere tørretid. Desuden kan en hårtørrer have ioniske og keramiske funktioner. Førstnævnte forhindrer dehydrering, og sidstnævnte fordeler varmen mere jævnt over dit hoved.

Hvor varmt bliver en hårtørrer?

En hårtørrer kan nå op på temperaturer på helt op til 100 grader. Det afhænger selvfølgelig helt af, hvilken indstilling du sætter den på. For at minimere skaderne på dit hår anbefaler vi så lave temperaturer som muligt. Dette vil dog ikke tørre dit hår så hurtigt.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.