gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hår extensions

Med hårforlængelser kan du skabe den længde og volumen, du drømmer om! Extensions er nemme at anvende og gør dit hår smukt langt og fyldigt. Hos Salontotal finder du extensions af høj kvalitet i forskellige længder og farver.

Hår forlængelse

Har du altid ønsket dig langt og fyldigt hår, men dit hår vokser ikke så hurtigt eller er tyndt? Så er hårforlængelser løsningen. Hårforlængelser er hårforlængelser, der er fastgjort til dit eget hår. De kan være lavet af f.eks. nylon eller polyester (syntetiske extensions) eller ægte hår. Dem, der er lavet af 100% naturligt hår, er meget bedre for dine egne låse. Udvidelser findes i mange forskellige farver og størrelser. Der er også en forskel i fastgørelsen af hårforlængelsen.

Typer af hår extensions

Det er forskelligt for hver hårforlængelse, hvordan du fastgør dem til håret. Nogle af de forskellige typer er:

  • Clip-in extensions: Det er hårstrimler med clips på toppen. Du kan tage dem af og på, når du vil, fordi du klipper dem fast i dit hår! Anvendelsen er helt smertefri.
  • Flip-in-hår: en hel strimmel hår, der er fastgjort til en fiskeline. Dette giver dig et fuldt hår inden for et halvt minut.
  • Vævning: Dette hårstykke er fastgjort til dit eget hår med nål og tråd. Ofte flettes dit eget hår først, og derefter påføres fletningen.
  • Bonding: Hårforlængelsen limes fast til dit eget hår ved hjælp af speciel lim og en varmetang. Disse skal anvendes af en professionel frisør.
  • Tape: Her fastgøres hårstrå af ægte hår på dobbeltklæbende tape. Bøfferne kan sættes fast i dit eget hår takket være den dobbeltklæbende tape, og der er ikke brug for varme.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.