gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hår-extensions

Uanset om du drømmer om lange lokker til en særlig lejlighed eller leder efter enpermanent løsning til mere volumen og længde: Vi har de hårforlængelser, du har brug for. Vi fortæller dig alt om de forskellige typer hårforlængelser, såsom de specifikke anvendelser, fordele og praktiske vedligeholdelsestips.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Brand

Hårforlængelser: clip-in

Clip-in hair extensions er en enkel måde midlertidigt at tilføje længde og volumen til dit hår . De består af hårstykker, der er fastgjort til små clips. Du kan nemt klippe dem dit eget hår. Denne metode er ideel til særlige lejligheder, eller når du harlyst til en hurtig forandring uden permanente justeringer.

Påsætning af clip-in hair extensions

Påsætning af clip-in extensions er nemt og kræver ikke professionel hjælp. Først skal du skille dit hår ad horisontalt og dermed bestemme, hvor du vil placere forlængelsen. Åbn clipsene, placer extensionen tæt på hårrødderne, og tryk clipsene til. Gentag denne proces, indtil du får den ønskede volumen og længde.

Fordele ved clip-in hair extensions

Clip-in extensions giver dig fleksibilitet til at justere din længde og volumen, når du vil. Det er nemt at fjerne, så du ikke sidder fast med et permanent look. Clipsene kræver ikke varme eller kemikalier, hvilket er bedre for dit naturlige hår. Desuden er de en overkommelig løsning sammenlignet med salonbehandling til hårforlængelser.

Tips til vedligeholdelse af clip-in hair extensions

  • Vask: Vask kun hair extensions, når det virkelig er nødvendigt. Det er efter ca. 15-20 ganges brug. Brug en mild, sulfatfri shampoo, og vask dem forsigtigt i hånden i koldt/varmt vand.
  • Tørring: Dup dem forsigtigt tørre med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Hæng dem derefter op, eller læg dem på et tørt håndklæde, så de kan lufttørre. Undgå at bruge en hårtørrer, medmindre du bruger en kold indstilling.
  • Børstning: Børst dem forsigtigt med en blød børste eller en særlig børste til extensions. Det forhindrer filtring, og hårforlængelserne forbliver i god stand.

Hårforlængelser: bonding

Bonding hair extensions, også kendt som keratin eller fusion, er hair extensions lavet ved hjælp af en keratinbinding til individuelle totter af dit eget hår. Denne metode tilbyder en af de mest holdbare og naturligt udseende muligheder.

Påsætning af bonding hair extensions

Påsætning af bonding hair extensions er et præcist arbejde, der bedst udføres af en professionel frisør. Hver extension-tot sættes fast tæt på hovedbunden med en varmetang, der smelter keratinen og dermed binder den til dit eget hår. Processen kan tage flere timer, afhængigt af hvor mange du vil have.

Fordele ved bonding hair extensions

Fordi de sættes på stykke for stykke, giver de en meget naturlig integration med dit eget hår. Med den rette pleje kan de holde i 3 til 6 måneder. Desuden kan du med disse hair extensions style dit hår, som du er vant til: fra krøller til frisurer og endda farver. I øvrigt giver de en betydelig forøgelse af både volumen og længde.

Plejetips til bonding hair extensions

  • Vask: Vask dit hår med en sulfatfri shampoo, og prøv at få så lidt som muligt af bonding-spidserne med. Skyl håret grundigt for at fjerne produktrester.
  • Tørring: Dup håret med et håndklæde, og prøv at lade det lufttørre så meget som muligt. Hvis du bruger en hårtørrer, så hold den på en lav varmeindstilling, og lad være med at pege den direkte mod bondingerne.
  • Børstning: Brug en blød børste eller en særlig børste til extensions. Sørg for at børste forsigtigt på bondingerne for at undgå, at de løsner sig.

Ekstra tips

  • Bær håret i en løs fletning eller hestehale, mens du sover, så du undgår, at det filtrer.
  • Undgå at bruge olier eller balsam direkte på bondingpunkterne, da det kan svække limen.
  • Planlæg regelmæssige besøg hos din stylist for vedligeholdelse og kontrol.

Hårforlængelser kan findes på Salontotal.dk

Hair extensions er en fantastisk måde at forandre sit look og styrke sin selvtillid på. På Salontotal.dk finder du ikke kun et bredt udvalg af hårforlængelsesprodukter af høj kvalitet, men også al den information, du har brug for til at træffe et informeret valg.

Ofte stillede spørgsmål om hair extensions

Hvor længe holder hair extensions?

Levetiden for hair extensions varierer afhængigt af typen, og hvor godt du passer på dem. Generelt kan de holde mellem 3 og 6 måneder.

Kan jeg svømme eller sove med hair extensions?

Igen afhænger det af, hvilken type du har. Under alle omstændigheder skal du tage forholdsregler. Brug en badehætte, når du svømmer, og flet håret løst eller hav det i en løs hestehale, når du sover, for at undgå sammenfiltring.

Hvordan skal jeg opbevare mine hair extensions?

Opbevar clip in extensions i en luftig beholder for at undgå sammenfiltringer og mulige skader. Sørg for, at de er helt tørre, før du opbevarer dem.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.