gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Hårpasta

For at få dit hår i den perfekte stil: Hårpasta. Det er et alsidigt stylingprodukt, der hjælper dig med at holde dit hår så smukt som muligt hele dagen. Med Hair Paste kan du style dit hår, som du ønsker det. Uanset om det skal være et glat eller pjusket look. Desuden er Hair Paste velegnet til både mænd og kvinder. Salontotal.dk Oplev produktet på og nyd den bedste hårstyling.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
  • se alt
  • se mindre
Ingredienser
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre
Brand
  • se alt
  • se mindre

Fordele Hårpasta

Hårpasta er et stylingprodukt med mange fordele. En af de største fordele er, at du kan skabe forskellige frisurer med dette produkt. Fra et glat look til en pjusket frisure, og uanset om du har langt eller kort hår: Hair Paste er løsningen. Desuden er det et produkt, der giver dit hår en mat effekt og forhindrer det i at skinne. I modsætning til gel eller voks er pastaen ikke fedtet.

Egenskaber Hair Paste

Hair Paste giver godt hold og fleksibilitet. Desuden holder den dit hår på plads hele dagen uden at hærde eller flage. Samtidig bevarer du muligheden for at re-style eller touch-up dit hår uden at skulle fjerne hele produktet. Produktet har en tykkere konsistens, samtidig med at det er let at påføre. Det gør produktet meget praktisk, så du stadig kan justere din frisure i løbet af dagen.

Brug af hårpasta

Det er nemt at bruge produktet. Tag en lille mængde pasta mellem dine håndflader og gnid det varmt et øjeblik. Fordel den derefter jævnt i dit hår, og style det som ønsket. Du kan anvende den i både tørt og vådt hår. Hvis du anvender den på tørt hår, har du mere kontrol over resultatet.

Hårpasta typer fra Salontotal.dk

Salontotal.dk Hos , har vi forskellige typer af hårpasta. For eksempel har vi produktet i krukker, men også i tuber. Vi tilbyder stylingproduktet fra flere mærker såsom KMS, Schwarzkopf, Redken og Goldwell. Med produktet kan du style dit hår, samtidig med at du passer på det: produktet indeholder plejende ingredienser som olier og smør.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.